Saklı Mücevher Görevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve 59SoNeR59 tarafından 27 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 59SoNeR59

59SoNeR59 User

Biz ilk gün o kadar ugrastık saatlerimizi harcadık görevi zorla yaptık. Ba tuin i bulup son atısı alması ayrı dert doi bulup kesmesi bambaşka dert 50 npc i kesebilmek icin sabahladık diger kişilerden 1 gün geri kalmamak için kendimizi yırttık ama sonuc günlük görev sıfırlanmadıgı icin 1 gün sonra yapanlar bizle aynı anda 42 olma sansını yakaladı hatta bazı kişilerde görevler sıfırlandıgı icinde bizden 1 gün önce olacaklar.Betada düzgün test etmeden getirip bizi her zamanki gibi zarara soktunuz. Benim 1 günümü kim karsılıyacak şimdi acıklama bekliyorum ben onca saat o görev icin oyunda oldum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sessiz bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Ne yapalım yani? Var mı bir fikrin? Ben de ilk seviye atlayanlardanım ne olmuş ha bir gün önce ha bir gün sonra. Görev herkeste aynı durumda. Sanki haksızlık var ortada. En kısa sürede çözülecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.