Sabah Reseti ile Toplarım Gitti

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve karthagos tarafından 23 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karthagos

karthagos User

Support'a yazdım fakat bir sorun yok diyorlar. Konuyu özetleyeyim, Türkiye saati ile sabah 7'de etkinliğin 80. parçasını açtım ve ödül olarak 25 dünyayaran, 1 ikizler ve 5 zamanın kumları aldım. Sonrasında atışlarım ne kadar arttı bunu görmek için dünyayaran toplarını gemiye taktım ve 277 adet dünyayaran topum oldu toplam. Bunu yaptıktan 5 10 dakika sonra da oyundan çıktım ve uyudum. Akşam uyanıp oyuna girdiğimde gemi hasarımın düştüğünü fark ettim. Acaba isabet olasılığım mı azaldı neden sistemlere az vuruyorum diye genel gemi görünümüne girince 25 adet dünyayaran topunun pasif halde olduğunu gördüm. Yani hafif şeffaf gözüküyorlardı. Sanırım bug oldu diyerek bütün topları depoya attım ve o 25 adet dünyayaran topum kayboldu.

Supporta yazdım geminizi inceledik bir sorun yok diyorlar. Top sayısından emin misiniz diyorlar. Bu arada topları üretim atolyesinde parçalamadım (seyir defterime de bakabilirsiniz) ya da başka bir işlem yapmadım toplara dair. O 25 top akşam oyuna girdiğimde gitti. Sayın @Bigpatron bu konuda ne yapabiliriz 25 top az değil, sabah reseti ile gitmiş olabilir mi toplarım? Seyir defterine baktığımda topların gittiğine dair hiçbir şey yok. Buraya ekran görüntüsü de koyacağım.

Gördüğünüz gibi 25 topu aldım. Fakat şu an gemimde gözükmüyorlar ve yapbozdan da yeniden alamıyorum o topları. Bir tür bug oldu yani. Support'a toplarımın gittiğini inandıramıyorum. Oyunun bir yedeği alınıyordur belirli aralıklarla eminim. Bundan 1 gün öncesinin yedeğine bakarsanız 252 adet dünyayaran topum olduğunu görürsünüz. Bugün 25 top daha aldığıma göre 277 top olması lazım fakat gemimde hala 252 top var. Seyir defterime bakarsanız da toplarla ilgili hiçbir işlem yapmadığımı da görürsünüz. Sizin kaynaklarınızda eminim çok daha ayrıntılı bir log dosyası vardır. Oradan da hiçbir işlem yapmadığımı görebilirsiniz. Lütfen bana yardımcı olun, şimdiden teşekkür ediyorum iyi oyunlar diliyorum.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Geminizin incelenmesi için ilgili birimlere bizzat az önce yazdım. Kısa sürede dönüş yapılır diye umuyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.