Saba Kazanı İçerik Degiştirme Hak.

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve **ä§¡ℓ*§ä√ä§çı** tarafından 23 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    14 Ocakta saba kazanı ödül duyuru sayfasında 25 adet dünya 6 kazanabilecegimizi yazıyordu, bizde bu bilgiye göre 200 tane bokor attık.
    Şuan 25 adet Burç 3 kazanabilecegimi yazıyor. Ben dünya 6 kazanıcam diye 200 adet attım ama sonradan burç 3 ile değiştirdiniz vanhu kutularımı iade edebilir misiniz ?
    burç 3 için 200 adet bokor atmak istemiyorum.
    Teşekkür Ederim.

~•RasheAd06®•~BRTM bunu beğendi.
  2. Tolgahan

Tolgahan User

Merhaba ,

Bence geri iade gibi birşey olmaz. Fakat bir sonraki bokor atimlarinizda haklı olabilmek için içeriğin ekran görüntüsünü alın. Ve en azından buna istinaden attım. Fakat içeriği attıktan sonra değiştirmiş diyebilirsiniz. Şahsi fikrim bu yönde . Etkinliklerde de öyle keza adam siralama kasıyor. Fakat son güne gelince içerikler değişiyor. En azından yönetimin hatası olduğu belli olur. Vs vs . Öyle yapınca geri verirler mi o da muamma tabi :) Sadece küçük bı öneri sunmak istedim.

İyi oyunlar.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İade gibi bir durum söz konusu olamaz. Bokor ana ödülleri değiştirildi dolayısıyla biz de değiştik.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.