Ruh yayan ve Işık Yayan ıttıvızıklar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve İNTİKAM-ATE$İ tarafından 18 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba iyi günler, geçtiğimiz etkinlikte bir sürü ruh yayan ve ışık yaya nkristal biriktirmiştim ama etkinlik bittikten sonra onların karşılığında hiç bir şey almadım. Etkinlik açıklamanızdan gülle vereceğinizi söylemiştiniz ama herhangi bir gülle almadım. Konuyla ilgili yardımcı olur musunuz yoksa yine her zaman olduğu gibi bir oyun hatası mı

2. Etkinlikte belirttiğiniz gibi bu birimler başka bir birim ile takas edilemeyecek ise bu elimdeki birimler benim nereme girdi?

3. Ben yaklaşık 60.000 ışık yayan ve 60.000 ruh yayan biriktirmiştim bunlar ne olacak lütfen görevinizi yapıp bunu bana açıklayın

4. Türkiye saatiyle mesai saatleri içerisinde forum ile ilgilenecek hiç bir moderatör yok mu?

5. Destek ekibine yazın geminizde eksilen bişeyi moderatörler ekleyemiyor ne yazıkki.

6. -LegenD-

-LegenD- User

Ruhlar elinizde duruyor mu?

7. -LegenD-

-LegenD- User

Biz görevimizi yapıyoruz. Mesai saatleri içerisinde cevap verecek mod yok mu derken? Bizler şirket personeli değiliz. Gönüllülük esasına göre yapıyoruz bu işi. Dolayısı ile anında cevap vermek gibi bir zorunluluğumuz yok. Sizlerinde olduğu gibi bizlerinde bir hayatı var. Hayatımız bura ile sınırlı değil. Bu oyunun bütün modları gönüllülük esasına göre çalışır.

Saygılarımla.

8. Öncellikle gönüllülük esaslarına göre çalıştığınızı bilmiyordum, bunun için özür dilerim. Hayır ruhlarım elimde durmuyor.

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bize ne zaman değiştirileceği hakkında ya da neyle değiştirileceği hakkında bilgi verilmiyor. Eğer ki bilgimiz olursa paylaşırız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.