Ruh Hasatçısı 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 12 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_harvester_of_souls.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlik hakkında fikir, görüş ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. drakeeeee

drakeeeee User

Etkinlik Tp den Başka bişey vermiyor çalışma var mı acaba bu konu Hakkında ?

3. Jjem16

Jjem16 User

Sadece exp veriyor koca amirali kestik sadece exp :D

4. *HHC*

*HHC* User

İnci,taç vs. almak için etkinliğin ilk görevini yapmanız gerekiyor diğer türlü sadece exp alırınız.

Işık saçan ruhları görev yaptıkça veriyormuş.
    Atlantiste etkinlik sandıkları toksik torpido veriyor onu düzeltmemişler.

Son düzenlenen: 12 Ekim 2023
  5. görevlerde ilerledikçe ışık da veriyor
    bu görev mantığı 10 numara botlar scarlılar etkinliklerde kasamıyor devam edilsin lütfen

*HHC* bunu beğendi.
  6. Etkinlik güzel ama şöyle bir sıkıntı var bütün haritalar 'zarif rüzgar ve 'barut' npc si dolu olduğu için ana görevdeki etkinlik aksiyon eşyaları kullan kısmını ilerletemiyoruz. Bu npc lerin canı çok fazla olduğu ve çok hasar vurduğu için kolay kolay kimse de kesmiyor. Bunu iletebilir misiniz, geç olmadan bence bu konuda bir düzenleme yapılmalı.

Son düzenlenen: 12 Ekim 2023
  7. -LegenD-

-LegenD- User

Çünkü ödül alabilmek için önce görev yapmanız gerekli.

8. -LegenD-

-LegenD- User

Bu konuyu ilettim.

9. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

etkinlik npcleri ışık yayan ruhu az veriyor ufak npcler den 2 3 veriyo markette okadar top var vs eşyalar var ışık yayan ruhu artırılması lazım
    @-LegenD-

!Piri_Reis! bunu beğendi.
  10. Öncelikle etkinlik ödül sistemi ve görev sisteminin başarılı yapmanızdan dolayı tebrik ederim. Yapacağım tek eleştiri ışık yayan ruhların çok az miktarda NPC'lerden elde edilebilmesi. Bunun sebebine de bir nebze hak veriyorum, aslında çünkü çok değerli eşyaların alınmasını sağlıyor, ama bir tık daha ışık yayan kazanma şansı arttırılabilir.

Yeni ekleme: Şu 12 adet etkinlik aksiyon eşyası kullanma görevi için olan itemleri kullanamıyoruz onlara bir müdahale edilmesi gerek.

Son düzenlenen: 13 Ekim 2023
  11. Işık yayan neyden çıkıyor ki 300M-1100M darbeli npcye vuran yok görev dışında, kim nasıl nereden kasacak bu ışık yayanları ?? lanetli ile takası makul seviyelere getirin bari 25/1 oran nedir el insaf ve şu amiral gemilerinin hasarlarını düşürün kimse bu yüzden kesmeye kalmıyor 100k hasar nedir 1 milyar darbeli gemi batıracaksın ohoo...

12. 3 saat civarıdır oynuyordum gece 12.30a kadar oynadım. bu süre zarfında ismi lanetlilerin ruhları olan nesneden 95 adet toplamışım. sezon görevi için 125 tane yapmaya çalışıyordum. gece tekrar 1.30 gibi oyuna girdim ama ne kadar etkinlik npcsi kessem de bu nesneden bana vermiyor neden?

13. drakeeeee

drakeeeee User

Görev için Aksiyon Eşyaları Kullan Diyor Ama Kullanacak yer Yok

14. o sorun herkeste var bugün öğlen falan düzeltirler.

15. Her haritada bas. şansına artık. 12 tane kullanman gerekli. ben şuan 4 tane açabildim. sabaha karşı falan yap millet azalınca belki şansın artar.

16. OzReese

OzReese User

Etkinlikteki itemleri almak için 4 gün çok az değil mi etkinlik bari 12 gün falan olsa

17. DSAquarium

DSAquarium User

1 ışık yayan için 25 lanetli çok acımasız bir oran. Marketteki 40 topu almak için 40 bin lanetli 8 bin ışık yayan lazım. 8 bin ışık yayan için 200 bin lanetli kasmak lazım. Yani 40 top için toplam 240 bin lanetli kasmak gerekiyor. Her npc ortalama 120 lanetli veriyor desek 12 milyon canı olan npcden 2000 tane kesmek gerekiyor. 2000 tane npc 24.000.000.000.000 darbe puanı demek. Ortalama bir gemi zincir takıp 1.6 1.7 saniye ile 600 bin vuruyor desek hiç durmadan 18 saate yakın npc kesmesi gerekiyor. Tamamen mantıksızlıklarla dolu bir denklem. İnsanları bot kullanıma yönlendiriyorlar. Bot bile 240 bin lanetli kasar mı ondan şüpheliyim. Çünkü aralıksız hiç durmadan 18 saat kesmek gerekiyor ki haritada sürekli npc ararken vakit kaybedeceksin.. Zaten 3 günlük etkinlik lütfen şunu düzeltin insanı oranlara getirin.

18. katılıyorum

19. bu etkinlikte oyuncular fedakarlık yapsın ödülsüz kessinler diye jets yapmışlar tp ye talim
    manauel oynayan oyuncuları değil botla kasılanları düşünülerek yapılmış bir uygulama zaten oyunda süreli oynayan bir oyuncu nasıl kasacak bunu mantıklı bir açıklama yapacak bir mod vardır belki...

20. Etkinlik malzemelerini kullanamıyoruz. Dünyada çok fazla var hatası veriyor. Bu durumun çözümü nedir acaba ?