Rütbe

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Hadaron24 tarafından 5 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hadaron24

Hadaron24 User

Oyuna her girdiğimde rutbem puanı ve nişanı ile beraber değişiyor,azalan ödüllerin rütbe üzerindeki etkisini derhal kaldirmalisiniz.Rutbenin bir ağırlığı var bu oyunda böyle bir saçmalık olabilir mi?Ben kasacagim kasacagim azalan ödüller devreye girince başkası benim rutbemle gezecek.

2. Rütben Kuru kafa olunca daha cok vuracaksın ya da geminle birinin yanından geçerken ooo şuna bak kuru kafayla geziyor demelerinimi bekliyorsun. Rütbenin Oyundaki amacı nedir görüntüden başka ? Olsa ne olur olmasa ne olur.. Bırakın bu boş çoluk çocuk muhabbetlerini.

3. langa61.

langa61. User

Merhaba,

Rütbe Hesaplamalarında bir Hata var -10 Da olan gemilerinin rütbe puanları artış göstermektedir.

Konuyu iletirmisiniz ?

Birde yukarıda cevap yazan franklinslate2 isimli arkadaş Forumun AĞA sımı ? Herşeye ters ters konuşuyor ? @Star

4. yumi

yumi User

bence c fonksiyonu saçma olmuş. bu sefer +10 olsa ne olacak rütbesi geriyemi düşecek? yada bu c fonksiyonu 1 saatlik mi? -10 olan oyuncu sıfırlandığında rütbesi yine aynı seviyeyemi gelecek? c fonksiyonunun amacı nedir? yada ille de olacaksa 3+(azalan ödül yüzdesi) olması gerekir. örnek vermek gerekirse %+10 olan 3+10=13 %-20 olan 3+(-20)=-17. olmalı.

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2021
  5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Rütbelerle ilgili bir sıkıntı olduğu aşikar. Konuyu bugün bizzat ilettim. İlgilenileceği söylendi.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.