Rütbe

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŚმvმşЌმятმlı»[ŚőЌ] tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yağmacı rütbeye sahibim şeref salonunda yazdığına göre baron olmam için 33 milyon küsür rütbe puanı ihtiyacım var fakat aynı serverde arkadaşımda baron onun puan 31 milyon ben neden bana daha yakın olan arkadaşımdan rütbeyi alamıyorumda daha fazla kasmam gerekiyor ? rütbe puanı en düşük baronu geçince almam gerekirken neden daha yüksek puanlı birisinden almak zorunda kalıyorum ? açılarsanız sevinirim

2. Aynı serverde değilseniz puanlar farklılık gösterebilir

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Muhtemelen sunucularınız farklıdır. Böyle bir durum söz konusu değil. Aynı sunucudayız derken, Mega sunucudan mı bahsediyorsunuz ? Yoksa gemileriniz mi aynı sunucuda.

Saygılarımla.

4. mega sonucu ikimizde tr2 ıdlıyiz

5. Selam,

Orada gösterilen değerler tahmini değeredir. Durum anlattığınız gibiyse rütbeye yakınsınız. Ayrıca o arkadaşınız ile sizin elit puanınızı karşılaştırınız. Seviyeleriniz aynı mı? Ya da arkadaşınız üst ligde oynarken siz bir alt ligdensiniz. Bunları kontrol etmeniz gerekmektedir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.