Rütbe Sistemi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ✖яε$ι∂єηт●ενıℓ»ŚŁ¢✖ tarafından 2 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun zamandan beri rütbe sisteminde değişiklik yapılması gerektiğini bir çok oyuncu söyledi ve hala da söylüyor bence artık güzel bir şekilde rütbe sisteminde bir çalışma yapılması lazım mega Serverler ilk oluştuğunda ki gibi olsa bence çok daha iyi olur onu yapmazsanız eğerki bari bir düzeltme getirirmisiniz lütfen hayırlı günler

[CĦĄ]MΛVΣЯICΚ™ bunu beğendi.
  2. Şuan ki sistemin ne gibi sorunları var?

3. Gemisi sağlam olanında güçsüz olanında rütbesi aynı

4. Rütbe sisteminde sizlerce nasıl bir değişiklik sistemi olmalı peki? Fikirleriniz neler bu konuyu tartışma konusu haline getirebiliriz. Bu sayede daha çok farklı görüşler elde ederek oyunun geliştirilmesi kanaatindeyim.

5. Nascar herkez tabiki ister kuru kafa rütbe sahibi olmayı ama onu ilk 100 kişiye verebilir mesela altını ise ilk 500 kişi gümüş ise ilk 1000 kişiye hani böyle böyle olsa daha mantıklı insanların şevki artar

6. mr.gold**

mr.gold** User

Adam sadece farm yapiyor rutbe yuksek gorunuyor.Simdi bunun gucle alakasi ne ben anlamadim.. War point icin zaten rutbe var, savasciya ozel iste daha ne olsun :D

7. Nedir bu rütbe merakınız? Hiç olmasa ne olur? Kuru kafa olsa ne olur? Daha mı çok vuruyor ? ekstra top yeri falan mı veriyor ? yanından geçenler batıyor mu? ne yani bu rütbe ? yenilikler lazım bize rütbe değil..

8. Sanırım 2010 2012 senesinde filan oynamamışsın oyunu kardeşim dön bi bak derim bir çok platformda var videoları güzel görünmek de önemli bi mesele biliyormusun bilmem şahsen benim için öyle

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu uygun alana açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.