rok haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -gececi27- tarafından 20 Ocak 2026 18:32 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -gececi27-

-gececi27- User

rok haritası hakkında bilgi verebilirmisiniz

2. Mister_No

Mister_No User

Nasıl giricez bu rok haritasına istenen ilahi harita yı nerden alıcaz forumda liman-4 teki Casandra dan görev alıp yaparsanız alırsınız yazıyor casandra da görev yok.

3. ScourgeTR

ScourgeTR User

SH-4 te Ajax var görevi ondan alacaksınız , atlantis gibi sadece '' Lav toplarının '' kullanılacağı bi mape atıyor . orada sadece o toplar ve o cephaneyi kullanarak ilerliyoruz

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

SH4'te Ajax'tan erişebilirsiniz, devamında Ragna'nın Kayası nesnesini kullanıp İlahi Sığınaktaki görevleri yapıp tanrı seçip ilerliyorsunuz, seviye yapma mantığıyla. İletilen SSS burada, devamını kendinizin keşfetmesi bekleniyor.

Saygılarımla.

5. ShaDe.

Görevden elde ediyorsunuz, marketten de satın alabilirsiniz. NPClerden de az bir şansa bağlı olarak alma şansınız var.

6. tesekur ederım

7. tektabanca

tektabanca User

lav cephanesi için kırık gümüş istiyor o da sadece para ile satılıyor ve miktarı çok az para ile kırık gümüş aldığım halde gülle yetmiyor ya npc veya görevler kırık gümüş versin yada almak için kırık gümüş istemeyen bir seçenek olsun böyle çok saçma gülle bitti tıkandım kaldım kaç saattir uğraşıyorum

8. eee gülle bitti napıcaz şimdi gemiyi mi fırlatıcaz npclere :\

UzmTcm bunu beğendi.
  9. rok 3 haritasında kasılıyor

10. "1x Heidrek'in yardım çağrısı teslim et" reis bu görevde takıldım. Bahsettiği itemi nereden bualabiliriz?

11. AmiraLTr

AmiraLTr User

Merhaba bu görev bende de var tıkandım bulamıyorum cevaplayan olursa sevinirim.

12. ShaDe.

Grap NPCsinden alıyorsunuz ancak şans biraz düşük.

13. tektabanca

tektabanca User

aramızda ki çekim görevi 3 tane iki kat ganimet teslim et diyor bir önce ki görev bu nesne yi 1 tane verdi kalan 2 nerden gelecek

14. ShaDe.

Günlük görev nesnesi.

15. tektabanca

tektabanca User

1 de seraphina nın mektubu istiyor nerden elde edilecek bunlar

16. tektabanca

tektabanca User

yani 3 gün aynı görevi yapacam bu aldığımız yardımcıyla mı alakalı yoksa tüm yardımcılar aynı mı

17. ShaDe.

Görev nesnelerini görevde istenen npcleri vurunca alıyorsunuz, bazıları şansa bağlı olarak zor elde ediliyor.

18. ShaDe.

Yardımcıyla bir alakası yok.

19. tektabanca

tektabanca User

teşekkür ederim

20. ShaDe.

Rica ederim, iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.