Reset

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve abc33 tarafından 1 Kasım 2025 13:19 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abc33

abc33 User

oyuna az önce reset geldi. neredeyse 35 dakikalık korumam yok oldu nedenini söyleme imkanınız var mı acaba?
    @Claduio
    @ShaDe.

2. Reset merkez tarafından atılıyor önemli bir resetse forum yetkililerine söylüyolar, forum yetkilileri de buraya yazıyor. yazmadıklarına göre yetkililere bildirmemişler..

3. abc33

abc33 User

35 dakikalık korumam gitmesi yanında 2 milyarlık lord joseph npcsine vuruyordum o pek sorun değil ancak korumam gitti ve hala kullanıyormuşum gibi doldurma süresi verildi : )

4. Reset gelmeden önce ekran da ne zaman geleceğini söylüyorlar ona göre dikkat ediniz : ) canın sağolsun

5. abc33

abc33 User

15 dk yazdılar onu gördüm zaten az öncekine 30dk saydılar : )

6. abc33

abc33 User

daha erken belli olsa daha hoş olurdu : )

7. resette ne değişti onun bilgiğisini vermiyolar bizim auro yamızamı sahiğ çıkıcaklar. :)

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Dışarda olduğum için zamanında yanıtlayamadım maalesef, böyle bir problem yaşayan da olmamıştı daha önce, iletirim sonrası adına.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.