Reset sonrası oyuna girilmiyor

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve **AyaRSıZ** tarafından 6 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Son gelen resetin üzerinden yarım saat geçti ne istemciden ne tarayıcıdan hiçbir şekilde oyuna giremiyorum. İlginç bir şekilde kimsede yazmamış bir tek ben mi giremiyorum bu oyuna ? Bu sık sık oyuna hatası sonrası reset ve sonrasında girememe sorunundan artık ben dahil oyuncuları yıldırdınız. Zaten bir avuç oyuncu kitleniz kalmış onları da bu şekilde oyundan soğutuyorsunuz.

2. çok kişi giremiyor oyuna

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Durum rapor edildi, en kısa zamanda çözülecektir.

Saygılar.

4. Allah rızası için oyunu düzeltin gemi isimleri gözükmüyor ayrıca gemi haritada demir attı ileri geri hareket etmiyor
    dondu ?

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yağmacı etkinliği bitirildiği ve etkinliğin 2. fazı başladığı için birtakım sorunlar yaşandı ama düzelmiş olması lazım, oyuna erişim sağlanıyor şu an.

Saygılarımla.

6. Swedyboy

Swedyboy User

Ben dün gün boyu problemsiz, akıcı bi şekilde oynadım, sorun varsada sizden kaynaklıdır, 5 dk beklemeye tahamülunüz yoksa bırakın kardeşim oyunu, admin kardeşlerimizi rahatsız etmeyin

7. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Ortamı gerecek yazışmalardan lütfen uzak duralım. İlginiz için teşekkür ederim.:)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.