Reset sonrası oyuna girilemiyor

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *.aFyOnLu_aĞa.** tarafından 30 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Shade her onarım için atılan reset de aynı sorunu yaşıyorum . (new version of the game avalieble please close this window...) tarayıcı geçmişini temizliyorum cooki leri temizliyorum. interneti kapatıp yeniden açıyorum . yok olmuyor. koruma açmıştım reset öncesi onun süresi de bitecek . sadece bilgilerinize sunmak istedim inşallah kesin bir çözüm üretilir. ( istemci bilgisayarımda çalışmıyor) 5 farklı tarayıcım var hepsi aynı mesajı veriyor.
    kolaylıklar dilerim.

Son düzenlenen: 30 May 2024
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maalesef tarayıcılarda yama sonrası sorun yaşanabiliyor, neredeyse tüm oyuncular istemciden oynadığı için tarayıcı konusunda çalışma pek yapılmıyor bildiğim kadarıyla ancak iletirim.

Saygılarımla.

*.aFyOnLu_aĞa.** bunu beğendi.
  3. OYUNA HALA GİRİLMİYOR BEKLİYORYUM YARIM SATTİR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM İYİ ÇALIŞMALAR

4. ShaDe.

Selam,

Sorun devam ediyor mu düzeldi mi acaba?

5. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

istemciden giriş yapılabiliyor ama istemciyi kullanmak istemeyen oyunculara dair hiç bi gelişme yok, uzun zamandır reset sonrası tarayıcıdan oyuna girilmiyor rezalet gibi rezalet

6. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Çerezleri temizlediniz mi ?

Saygılarımla.

7. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

evet çerezlerden temizlesem bile sorun devam ediyor ancak bir kaç saat sonra denediğimde giriş yapabiliyorum. Reset demek istemciden giriş yapabilirsin demek artık malesef

8. ShaDe.

Selam,

Daha önce de belirttiğim gibi çalışmalar istemci üzerinden olduğu için tarayıcıda problem yaşanıyor diye tahmin ediyorum, ancak durumu yine de ileteceğim.

Saygılarımla.

*SILAHSOR* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.