Reset Duyuruları Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve MileyCyrus^^ tarafından 31 Mart 2025 14:43 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar değerli forum yetkilileri,

Çoğu resetin neden geldiğini, neya planlanan bir çalışma olup olmadığını paylaşmıyorsunuz bilmem farkında mısınız? Bunun sebebini size yormak istemiyorum büyük ihtimalle sizlerle de paylaşmıyorlar. Türkiye Takımı olarak bu durum hakkında bir çalışmanız olacak mı artık. Biz neden yabancı forumlardan güncellemeleri takip etmek durumunda kalıyoruz? Sözlerim yanlış anlaşılmaması adına sizden yana bir durum olmadığını tekrardan belirtiyorum. Bunu gereken yerlere ulaştırın lütfen.

Sevgilerimle.

Khan14, DiabloNecmi ve Ozi bunu beğendi.
  2. Ozi

Ozi User

Bu konu gerçekten çok önemli. İyi çalışmalar

DiabloNecmi bunu beğendi.
  3. ASİL-TR

ASİL-TR User

+1 katılıyorum en son yama çalışması 21 mart geçen gün geldi yama bilgii paylaşılmadı bugunde aynı şekilde reset geldi ama neden geldi bi açıklama bi paylaşım yaparsanız iyi olur saygılar iyi bayramlar.

DiabloNecmi bunu beğendi.
  4. Üstte yazılanlara katılıyorum. Bir de her resertten sonra dakikalarca oyuna giremiyoruz. "Updating... plase wait a while" yazısını görsel hafızamıza kazıdık adeta?

...Ayna... bunu beğendi.
  5. Margo

Margo User

Güncellemeleri hep yabancı forumlardan takip ediyorum. Burada neden paylaşılmıyor ?

6. lafiga

lafiga User

evet gerçekten bu konuda daha alakadar olunmalıdır. reset gelmem sebebini bizlere bildirmeniz daha güvenilir bir oyun sağlayacaktır.

7. Khan14

Khan14 User

+1

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar arkadaşlar,

Son dönemde yama çalışmaları genelde sabah yapıldı ve bize bilgilendirme mailleri gelmedi, dolayısıyla paylaşım yapamadım. İletişimi ve koordinasyonu sağlayan yetkililer tatilde olduğu için de aksaklıklar yaşandı. İngiliz Forumunda da en son yama notu 21 Martta paylaşıldı zaten. Mail geldikçe yama notlarını paylaşıyorum merak etmeyin. :)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.