ReRoll Kaynaklı Level Atlayamamak

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve !ntikam-KGT tarafından 5 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, geçenlerde yaşanan Reroll'de sınav yapmıştım ve 38 olmuştum. Ancak Reroll ile tekrar 37 ye düştüm, korsanlık sınavım gelmiyor 38 den görev alamıyorum 37 deki görevleri yapıyorum ve korsanlık sınavının görevi gelmiyor, sınav itemleri depoya birikmiyor. Günlerdir sorun çözüldü mü acaba diye görev yapıyorum ve hala korsanlık görevi gelmiyor. Daha önceden de konuyla ilgili başlık açıldığını biliyorum ancak ben 2-3 günde level atlıyordum günlerdir hatadan dolayı level atlayamıyorum ve konuyla ilgili geri dönüşün olmamasıyla sorunun unutulduğu düşüncesine kapılıyorum. Sorunun önceliklendirmesi gerektiğini düşünüyorum, iletirseniz sevinirim.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız için durumu iletmiştik daha önce, umarım kısa zamanda bir düzeltme olur, tekrar bildirim yapacağım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.