Öneri PvP ve PvE Modu Gelmeli

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve qsakirqe tarafından 26 Temmuz 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pvp / PvE modu gelmeli mi sizce ?

1. Evet, Gelmeli

82,1%
  2. Hayır, Gerek yok

17,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. qsakirqe

qsakirqe User

Herkese merhaba,

Serverler birleştiğinden beri kimsenin rahat rahat nefes alamadığı bir gerçek.
    Bu nedenle bir pvp/pve modu açıp kapatabileceğimiz bir araç getirilmeli oyuna diye düşünüyorum. Böyle olursa en azından savaşmak isteyenle savaşmak istemeyenler birbirinden ayrılmış olur. Günlük görevler olsun, seviye görevleri olsun şuan da hiç bir şey yapılamıyor. Sadece savaş var.
    @Star @Bigpatron

2. Kalıcı olarak PvE'de kalamasakta en azından günde 2 saat PvE hakkı gibi bir şey yapılabilir yoksa cidden olacak gibi değil.

3. Tweety_01

Tweety_01 User

Küçük gemiler için kesinlikle bir şeyler yapılmalı küçük gemiler nefes almıyor

4. Ayhan_BaY

Ayhan_BaY User

oyun savaş oyunu geminizi güçlendirin

5. Herkes oyuna binlerce lira yatirmak istemiyo smh

6. Benim 1 yılda yaptığım şeyi adam para yatırıp 1 günde yapabiliyor. Maalesef benim öyle bir maddi gücüm yok, en azından belli bir sürede olsa kasılma şansımız olsa oyunu oynamak için biraz daha sebebimiz olur. Sunucular birleştiğinden beri güvenli limandan çıkamaz oldum, adam tek atış ile gemimi batırabiliyor, bu kapsamda gemimi güçlendirmek için elimden bir şey gelmiyor.

7. Elimden geldiğince her ay 150 - 300 bandında oyuna ödeme yapıyordum. Ancak şuan oyuna bile giremediğim için yatırım yapmayı düşünmüyorum. Benim gibi düşük miktarda yatıran kim varsa muhtemelen bırakacaktır. Çünkü şuanda oyunu oynamak mümkün değil. 2.haritada bile 50 seviye oyuncular geziyor.

En azından haritalara giriş içinde bir sınır getirilmelidir. 50 lvl birisi 2/1 de ne yapıyor?

8. Ayhan_BaY

Ayhan_BaY User

bu konuda haklısın ama bakıyorsun 30 lvl gemisi olan birisi çok güçlü gemileri batırıyor oyun herkese aynı eşit imkanları sunuyor paket çekmezsen zaten gemileriniz güçlenmez paket çekende güçlenmek için çekiyor dünyada düzen bu gerçek hayat böyle

9. Aynen öyle . Dün haritada 1 yıllık yabancı hesap gördük. Adam ama nasıl herşeyi fullediyse 3 kişi zor aldık. Seninde söylediğin gibi para yatırmadan belirli yere kadar gelebiliyorsun. Bende para yatirmiyorum. İtibar için keskin kılıçlar almıştım birde zamanında 5-10 TL (2013-2014) lik paket çekmiştim. Özel indirim olduğu zaman.

Demem o ki adamlar çatır çatır parayı basıp benim tek tek 11-12 yılda yaptığımı 1 yılda yapıyorlar. Üzücü ama hayat böyle dediğin gibi.

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Yama duyurularında böyle bir şeyi duyurduk. Fakat tam olarak ne gelir biz de bilemiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.