PvE Modu Oylama

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -●ß●Ʀ●Â●Ѵ●Є●- tarafından 6 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

+1 PVE KALKSIN

1. +1 PVE KALKSIN

35,0%
  2. +2 PVE DEN MEMNUNUM

35,0%
  3. +3 PVP MODUNDAN PVE MODUNA GEÇİŞ SÜRESİ OLSUN

30,0%
  1. Global 7 serverinde PVE modu kalksın diye bir anket oluşturun gemi Id mizle oylamamızı yapalım anket sonucunda ne cıkarsa saygı duyacağız bir daha böyle konu açmayacağız.Gemiye bir aydır girmemiştim alışveriş yapmayı bıraktım kontrol edebilirsiniz.Bir çok arkadaş oyunu bıraktı.Oyuncularınıza biraz saygı duymanızı rica ederiz.İYİ ÇALIŞMALAR
    +1 PVE KALKSIN
    +2 PVE DEN MEMNUNUM
    +3 PVP MODUNDAN PVE MODUNA GEÇİŞ SÜRESİ OLSUN

Son düzenlenen: 6 Şubat 2019
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için , mesajınızı '' Düzenle '' kısmından düzenlenyiniz.

Saygılarımla.

3. düzenleme yapıldı bir eksiklik kaldımı.sayın star

4. +1 diyorum pek sanmıyorum bizi bu konuda pek kayda alan yok

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Teşekkür ederim.

Saygılarımla.

6. Kral60

Kral60 User

Sadece Gl7 Oyuncuları Oy kullanıp ve fikir beyan ederse sevinirim türk forumunun bi işe yaradığını görmek dileğiyle .

7. Kral60

Kral60 User

Serveri zaten türkler yönetiyor türk yönetimi neden bu kadar yetkisiz anlamak cidden zor pve modu tamamen kalkmasın ama güncelleme gelsin açtıktan sonra belirli süre açık kalsın @Star bunları iletiyormusunuz biz bıraktıktan sonra yapıldıktan sonra anlamı kalmıyacak çünkü server bizim !

8. bilal53

bilal53 User

gb7 de pve kalkarsa eğer, siz hepiniz oyunu bırakırsınız sizin için hayırlısı bu bence şansını zorluyon şu an :) ama oyum 3.şıktan yana ;)

9. gift72

gift72 User

global 7 de kimse kalmadı +1 pve kalkarsa +3 süre getirilirse belki serverde kıbırdama olacaktır.

10. cilick

cilick User

pve kalksın +1

11. Memnunum