Pushing Yasağı Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bahriye1773 tarafından 23 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, ben son 10 gündür merak ettiğim tek bir soru olmasına rağmen cevap bulamadım ve yazmadığım support da kalmadı yahu arkadaşım ben kutsal kitabın hikmetini ya da sırlarını aramıyorum sorum çok basit aynı IP üzerinden iki gemiye girip birbirlerine silah arkadaşı atıp, şifalamak ve birlikte npc kesmek pushing midir değil midir. GİŞ'i açtım okudum ama açıklama yine yok çok ucu açık bir kural var. Artık cidden rica ediyorum bunu cevaplayın, bilmiyorsanız üstünüze sorun ama lütfen cevaplayın. Ben bu oyunu namusumla oynamaya çalışıyorum ama artık takıntı haline getirdim bu meseleyi...

2. yaklaşık bundan 3 yıl evvel çıkan bir etkinlikte npc den tasarım almak için 2 arkadaş birbirimizi şifaladık ama npc çok vurduğu için bunu belirteyim. birimiz tasarım aldı diğerimiz alamadı ve bunu çok yapmadık. gel görki etkinlik bitince gemim bann ve debuf yedi, bir sürü elp tp bp puanım silindi. bu oyunun bize sunduğu bir şey. bizim açıktan yararlandığımız bir şey değilken bu haksızlığa maruz kaldım. yazmadığım bigpoint yöneticisi kalmadı. haklı olduğum halde gerçekten kendimi savunurken yazdığım cümleler içinde extra 45 gün bann uzadı ve gemiye giriş yapamadım. diyeceğim şu ki, bu yazımdan sonra ne yapacağını sen düşün arkadaşım..

3. sansar6161

sansar6161 User

yasak kardeşim

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

GİŞ'te pushing yasaktır ifadesi yer alıyor dolayısıyla bu durum yasak. Sizin de dediğiniz gibi iki hesap arasındaki etkileşimin pushing olarak kabul edilip edilmeyeceği kararı oyun yönetimine bağlı şeklinde açık uçlu bir ifade de yer aldığı için bu konuda risk almamanız gerekiyor sonrasında ceza alıp problem yaşamamanız için.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.