Portal karen figürü

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mesken29. tarafından 23 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mesken29.

Mesken29. User

Allah aşkına etkinlik bitti nerdeyse bunun şansla felan bi alakası yok geldiği ilk günden beri kendi portallarımı kaçırmadan yaptım ve gurup olarak da 40 kişinin portalını yaptık ama sıkıntı var yıldırım topundan başka bişey çıkmıyor bi çözüm bulun artık marketimi koyarsınız bilmiyorum ama almayı kolaylaştırın artık tasarımlardan geçtik onları zaten alamıyoruz da bari figüre bi çözüm bulunsun teşekkürler

Heısenberg28 bunu beğendi.
  2. Al bizdende o kadar dostum 50 60 dan fazla girdim ama yok

3. J.S.Bach

J.S.Bach User

bu arada vahşi dalga tasarımı nereden alınıyor

4. tasarım vermiyor bence milleti yanlış yönlendiriyorlar ben okadar uhraştım tasarım falan vermedi sadece 1 tasarım alabilce oda etkinik görevlerini tamamladıhınızda büyük ödülde 1 tasarım var herhalde onu verecekler sanırım montgofler tasarımı bundan başka tasarım falan cıkmaz bize oda etkinliği tamamlaya bilirsek

Mesken29. bunu beğendi.
  5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili geri bildiriminizi ileteceğim, umarım şans konusunda değişiklik olur veya markete eklenir.

Saygılarımla.

Mesken29. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.