Payment Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BeYaZ_DeNiZ tarafından 28 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BEN DÜN PAYLAŞTIĞIM PAYMENT SORUNU İLE İLGİLİ KONU AÇMIŞTIM NEDEN BU GÜN SORUMA CEVAP VERMEKSİZİN KALDIRIYORSUNUZ

Zamana_Karşı, kraldrak66 ve MAKTOROK bunu beğendi.
  2. diazem

diazem User

Çünkü doğruları yazıyorsun kardeşim doğruları söyleyince zorlarına gider bunların kaldırırlar, silerler, supports açtığın konuları geçici cevaplarla kapatırlar.

3. işlerine gelmediği içindir buranın ağası onlar

4. Şuan burda konuşuyoruz bakılmıyor bile şu konuya bakıp incelemenizi istiyorum STAR

kraldrak66 bunu beğendi.
  5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuda kural ihlali olmasa kaldırmazdım. Bunda da ihlal yapıyorsunuz. Uyarıyorum. Düzenle kısmından mesajınızı düzenleyin ve küçük harflerle yazın.

6. Sayın star daha önce belirttiğim gibi yurt dışı herhangi bir paket alınmadan payment dönüşmüştür sadece yurt dışına iş amaçlı gidip sadcee oyun sayfasına girdiğim için paymente dönüştü bu konu ile ilgili gerekli herşeyi yapmanızı tr payment dönülmesini istiyorum elimde aldığım paketlerle ilgili dekontlar var bu kadar para yaptırdığımız oyuna paymente dönüşmesinden rahatsızız Türkiye deyim şuan işim biti sizden ricam gerekli işlemleri yapıp kontrol etmenizi istiyorum tr payment dönüşmesini istiyorum

Son düzenlenen: 28 Şubat 2022
  7. -gececi27-

-gececi27- User

benimde aynı problemim var rica ediyorum yardımcı olun bu konuyu çözmek için muhattab bulamıyoruz ne yapmamız gerekiyor

kraldrak66 bunu beğendi.
  8. Star

Selam,

Sizi anlıyorum. Fakat konunun yeri destek ekibidir.

Saygılar.

9. Konu destek ekibi diyorsunuz ama destek ekibi bana herhangi bir açık cevap veremiyor kopyala yapıştır aynı cevap veriyor durmadan ne olacak diyor ne olmucak sizden ricam star bununla ilgili siz ilgilenip hal etmenizi istiyorum şuan paketler olduğu halde herhangi hiç bir paket alamıyorum sizden ricam bu konu ile ilgilenip gereğini yapıp hal etmenizi arz eriyorum

10. Destek ekibine Her daim yazınca olumsuz cevaplar gereksiz cevaplar alıyorum konu hakında siz ilgilenip konuyu takip edip sonuçlandırmanızı istiyorum bu kadar para yaptırdığımız hesabımız şuan payment

11. Star

Selam,

Ben ilgili kişiye bu konuyu ileteceğim.

Saygılar.

lodos_rüzgarı_cdf bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.