Geri bildirim Parlak Gelecek

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve vitvit tarafından 22 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vitvit

vitvit User

Parlak Gelecek paketi Hakkında geri bildirim bekliyoruz ?

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ne gibi? Biraz daha açık olur musunuz?

3. ozican2525

ozican2525 User

Global 7 serverında paket gözükmemekte diye bir kaç konu açılmıştı.Öyle sanıyorumki bu konu hakkında bilgi istemekteler.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  4. Star

Selam,

:) Yardımsever davranışınızdan ötürü teşekkür ederim. Bir yazsınlarda anlarız sorunu :)

ozican2525 bunu beğendi.
  5. vitvit

vitvit User

Buyrun açık oldum; karaborsayı açmak için bu paketi alacağız ama bu paket satışta yok vardı ama kaldırıldı global 7 değil hiçbiyerde yok [​IMG]

6. Bende de görünmüyordu, supporta yazdım bazı kişilerde görünmez çıkmadıysa size teklif edilmemiştir diyordu, ama bununla yetinmedim ve ben totalde şöyle yaptım, tarayıcıdan tamamen çıktım, yeniden açıp geçmişi çerezleri tamamen sildim, oyuna girip sepette soldaki kayan sekmedeki mutlak tekliflere tıkladım ve o zaman göründü. Diğer hiçbir şekilde görünmüyordu.

7. Star

Selam,

Konuyu bildiriyorum.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.