Paketim Hesabıma Tanımlanmadı

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve BeYaZ_DeNiZ tarafından 31 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 29 ağustos gecesi saat 00:29 saatinde 3 adet paket cektim İç Savaş Özel Kesesi İç Savaş Sandığı ve İç Savaş Özel Hazinesi paketlerini çektim benim hesabımdan para kesildi ama sadece İç Savaş Özel Kesesi paketi hesabıma tanımlandı ben konuyu supporta illetim ama sorun halledildi deyip konuyu kapatıyorlar ve yarın etkinlik sonu olucak kalan İç Savaş Sandığı ve İç Savaş Özel Kesesi paketinin hesabıma tanımlanmasını istiyorum. Lütfen Gerekli İşlemleri yaparsanız sevinirim zaten support zaten ss ile tekrar gönderdim lütfen hallolmasını istiyorum sorunun. İyi Günler

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hesabınızı Support inceleyebilir. Bizler bu platformdan bunu gerçekleştiremeyiz. Dolayısı ile tekrardan Destek Ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.