Paket Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ang3lblack_ATM tarafından 8 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar ;

çok soru soruyorum belki ama yanlışlıkla 4 kere kraliyet mücevherleri paketi aldım ve ilginç olan alışveriş tamamlandı deyip hikaye kısmında ayrıltıldı yazıyor ama herhangi bir ödeme yapmadım konuyla ilgili bilgi aktarırmısınız .

iyi çalışmalar...

2. Paketler hesabınıza yüklendi mi ? (Seyir defterinde gözükür veya limandan bakabilirsiniz)

3. Şimdi Ben İhtimalleri yazayım;

- Hesabınıza ödemediğiniz paket gelmediyse bir sorun olmayacak.
    - Eğer ödeme yöntemi girmeden(kredi kartı vs gibi) hesabınıza yüklendiyse supporta durumunuzu yazın.
    - Eğer ödeme yöntemi girdiyseniz (önceden girilmişse otomatik kaydeder alımları direk yapar) paketler yüklendiyse ya hesabınızdan tahsil edilmiştir ya da seafight a borçlusunuz demektir. Bkz.Hesap Borçlanması nedir ne yapılmalı
    - Eğer seafighta borçluysanız ve geciktirirseniz ;
    Bigpoint, ödemede gecikme olması halinde, yasal faiz oranı üzerinden faiz talep etme hakkına sahiptir. Bigpoint ödemede gecikme olması halinde ayrıca hizmetleri durdurma veya kullanıcının hesaplarını derhal bloke etme hakkına sahiptir. Bloke etme süresi içinde akdedilmiş abonelikler için herhangi bir hizmet bedeli tahakkuk edilmez.

Bu ihtimaller çerçevesinde her türlü desteğin hesabınızı incelemesi size bilgi vermesi gerekecek.

4. hayır paketler kesinlikle hesabıma yüklenmedi

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bazen bu tür görsel hatalar olabiliyor. Eğer paranız çekilmedi ve pakette gelmediyse sorun yoktur :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.