Paket Çekim Hatası Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 9 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle kolay gelsin 149/33688236 idli gemime 300 tlye yakın paket çekimi yapacaktım fakat tr3 sunucusu açık kaldıgı için paketleri yanlışlıkla tr3 e çektim paketlerimin tekrar tr2 ye aktarılabilmesi için supporta yazdım fakat aktarım olmadığını söylediler daha önceden bir arkadaşımın başına gelmişti ve paketleri istediği hesaba aktarılmıştı ama aynısı bana şu an yapılmıyor para kolay kazanılmıyor efendim lütfen bana yardımcı olun şuan mağdur durumdayım çok basit bir hata illaki bir çözümü olmalı support olumsuz yanıt verdiği için buradayım son ümidim sizsiniz şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu tür problemlerde Support(Destek Ekibi) ile iletişme geçmelisiniz. Forum üzerinden maalesef size yardımcı olamayız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.