Oyunun Kendi Targeti

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 31 Temmuz 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar.

Herkesin ağzında olan ve gerçekten oyunda şuanda bot içinde kullanan çok oyuncu var. Oto Target ve sentinel.

Oyun kendi içinde bize bu imkanı belli inci , yulong veya safanad ile sunsa olmaz mı. Örnek veriyorum aylık 10 milyon inci ile bunları oyun marketinden alabilmeliyiz. Ve oyun ekranında küçük kutucuklar ile bunu anlık aktif veya deaktif edebilecek bir seçenek getirilebilir.

Serverlarda birleşti zaten herkesin ortak gayesi budur bence. En azından öyle de böylede millet kullanıyor. Oyun kendi satar kendi kazanir.

Üstte de belirttim küçük kutucuklar ile aktif ettiğimiz zaman aynı filoda olanlara sıkmasın. Filosuzlara sıkmasın yada sıksın. Düşman olarak seçilen kim varsa gördüğü an aktif olsun ve sıkacağı gulleyi otomatik kutucuktan seçsin.

Bunu birkaç ay öncede birileri yazmıştı diye hatırlıyorum. Dikkata alınmasını yada değerli oyun arkadaşlarımda kendi fikirlerini katarsa belki gerçekten iletildikten sonra gerçekleşebilir.

İyi çalışmalar iyi oyunlar ;)

2. Aynı şekilde sentinel seçeneği içinde geçerli en fazla 10 gemi bağlanilarak oyun içi para ile yine üstteki gibi aynı mantikda çalışsa herkes kazanır.

Lütfen direk konu kapatılmasın , arkadaşlarımda bir yorumlarını katsın. Belkide ben yanlış dusunuyorumdur.

Dikkata alırsanız sevinirim sayın adminlerim.

3. Kral34*

Kral34* User

yapamazlar çünkü oyun bot satıcılarıyla ortak

4. böyle bir şey gelse bile sana oyun içinde kazandıgın inci vs.. şeylerle satılmaz.
    Öncelikle şu getirdikleri kaptanlara itibar veya diğer günlük görevleri eklesinler kafidir
    Bot olayına gelirsek daha çok debuff alınabilmeli gemiler her hafta yama günü tarama yapılıp caydırı şekilde ceza verilmesi yeterli olur

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  5. O ne kadar doğru bilemem ama fikir sunmak istedim.

6. Olabilir bence ya . Şuanda oto Target vs kullanımı çok yüksek . Debuff işi bence saçma . Adam bota atıyor kasıyor kasıyor. 2 hafta hesabı - ile oynuyor. Fakat debuff bittiğinde tekrardan bota atıyorlar. Eskiden oyunda gemiyi serbest bırak özelliği vardı. 2008-2010 seneleri arasında. Ne oldu ne bitti ise kaldırıldı.

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.