Bug / Oyun hatasi Oyunun Hali

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ΔЧИΔCIOĞLЦ tarafından 26 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

2006'dan beri oyuna belirli aralıklarla giren bazen ise saatlerce oynayıp keyif alan birisiyim. Daha doğrusu birisiydim.. Size ahkam kesip hesap sormak için yazmıyorum her ne kadar Bigpoint Çin ülkesine geçmiş olsada merkez ofisler Almanya'da. Alman forumunda paylaşılan her teknik konunun her S.S.S in Türk forumunda paylaşıldığını düşünmüyorum. Bunlar herkesin bildiği şeyler. Forumdan bu yazım kaldırılmadığı sürece bana bütün oyuncuların destek vereceğini düşünüyorum. Ben ömrümde bu kadar problemli bir oyuna şahit olmadım. MMORPG, FPS, Strateji her oyunu denedim ve şuan oyunlarla içli dışlı devam edip firmalara oyun karakteri tasarlayan birisiyim.

Bakın tekrar ediyorum. Ahkam kesmiyorum fakat yaklaşım diliniz yanlış. Forumda açılan konuları okuyorum adam soru soruyor bizde sorun yok deniyor. Sorun var olduğunu sizde yönetim ekibi olarak biliyorsunuz. Eyvallah her oyunda sorun problem olabilir. Eklenen itemler oyunla optimize olmayıp kasma donma yaşanabilir. veya sunucularınız ağır çalıştığı için erişim sıkıntısı olabilir. Almanya tarafından sizlere ne bilgiler veriliyor bilmiyorum fakat yaklaşım diliniz doğru değil. Forumdan bu yazım silinse bile Almanyaya bunu Screen alıp göndericem, ve sizde her konuda olduğu gibi ciddi durumlarda olayı bigpatrona yönlendirirsiniz o da hakaret ve aşşağılama sözleriyle yazar konuyu kapatır. Keşke biraz Bigpoint firması olan Darkorbit yönetiminin ne denli iyi işler yapabildiğini görseniz. Oyuncularıyla Support, forum, chat nasıl konuştuğunu görseniz. Belkide görüyorsunuz. Neyse fazla uzatıp baş şişirdim. Oyuna bu kadar emek veren zaman ve para harcayan insanların hakkını hiçbir şekilde teknik problem sebebi yazmamakla ödeyemezsiniz. Size işinizi öğretmiyorum. Diğer oyunlara göre eksik DESTEK yanlarınızı söylüyorum. Ne yazıkki bunları size yazabileceğimiz başka platform yok. Buradan yazsakta konu kapanır zaten.

Oyunun kasma donma problemiyle alakalı hiçbir bilgi vermediğiniz için bana katılan seafight oyuncularıyla birlikte size teşekkür eder keyifli forumlar dileriz..

bilal53, Tardigrad, NePs ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  2. urungubeğ

urungubeğ User

tebrik ediyorum bu yazın için seni ama nafile kardeşim

3. NePs

NePs User

Bu ve bu gibi güzel yazılmış aşağılama incitme olmayan her olayın destekçisiyim. Fakat birde madalyonun diğer bir yüzü var ki az önce denk geldiğim (https://prnt.sc/tourxf) bu linkteki gibi bir durum söz konusu. Birisine para yatırdığınızı söyleyip bu şekilde konuşamazsınız ben buna asla müsade etmem. Para yatırmak kişinin kendi özgür iradesidir kimse zorlamıyor ve madem beğenmiyoruz oyunu oynamayalım. Oyundaki sorunların çokluğunun farkındayım yazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum. Etkinliklerde paylaşılmayan şeyleri diğer dillerdeki forumlardan bazen bulabiliyoruz. Darkorbit, Pirate Storm gibi yine Seafight vari oyunları oynadım ve hesaplarıma arada girer çıkarım. Forum adminleri, support ekibi, chat adminleri başta olmak üzere herkes daha sakin ve sağduyulu olmalı.

Ayrıca bir sorunuda buradan dile getirmek istiyorum 329 ID'li server global olmasına rağmen TR chatine girdiğinizde hiç bir zaman için bir yetkiliye denk gelmedim. Kimse yoksa verin ben yapayım :D

4. AKHILON

AKHILON User

Chat olsun forum olsun farketmiyor üsluplar çok itici. Herhangi bir konu açıldığında o konuyla ilgili 3 konu önce tekrar aynı soru sorulmuş olabilir. Yani herkes acaba buraya bununla ilgili yazmışlar mı diye takip etmek zorunda değil ama forumda görev yapan arkadaşlar aynı soru 50 kerede sorulsa buna gerekli bir açıklama yapmak zorunda diye düşünüyorum. Birkaç defa denk geldim cevaplarda hep zıt cevaplar var yani arkadaş o an öfkeli olabilir burayla ilgili bir sorun olabilir eyvallah ama yinede bu denli bir cevap verilmesi yanlış bir üye olarak gördüğüm bu.

İkinci olarak chatte yetkili olarak belirlenen arkadaşların oyun ile ilgili bilgilerinin az olması. Etkinlikle alakalı olsun, oyun için sistemler, mürettebatlar yada itemlerle ilgili bir soru sorulduğunda direk foruma yönlendiriliyoruz yada supporta kısa yoldan saatini doldurup ordan çıkmayı planlıyor diye düşünüyorum. Ki görev saatleri içerisinde sadece işlem yapıp chatle ilgilenmeyen arkadaşlarda var bence bu konuyla ilgili daha dikkatli olunmalı sonuçta birşeyin karşılığını almaktan ziyade burda yaptığın işten zevk almak önemli.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Ya ne yapalım? Bilgi vermiyorsunuz, eksiksiniz falan diyorsunuz değil mi? Ben bana gelen bilgi dışında hiç bir bilgiyi buraya yazmak zorunda değilim. Bana foruma koyulması gereken bölümü merkez atar ben de koyarım. Almanlar ya da İngilizler ya da başka bir ülke eksik mi koymuş fazla mı koymuş açıkçası bizi ilgilendirmiyor. Herkesin yapması gereken kısmı biz yapar, bize söyleneni yazar ve çekiliriz. Konuyu kaldırırsanız ekran görüntüsünü aldım Almanya'ya da atacağım demişsiniz. Buyurun atın çünkü bu konunun açık kalmasını gerektiren herhangi bir durum yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.