Oyunun Gidişatı

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 3 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik başlangıcından itibaren oyun gitgide kötüleşiyor önce rütbeler gitti düzeltmediniz şuan donanma ve adalar kayboldu. Yine standart cevaplarınız olan destek ekibine bildirin ya da yukarıya ilettik gibi cevaplar vermenin dışında konuyla alakalı bildiğiniz ne varsa açıklayın. Ya da kapatın komple oyunu.

2. voodoo09

voodoo09 User

evet rütbeler yok ve bugun de donanma ve adalar kımde gorunmuyor.. ustelık gunluk taç gorevlerı ucurum nişanı gorevlerını de alamıyorum..

3. belkide verilen bir çok şeyi geri alıyorlar her ne olursa olsun biz ve bizim gibiler oynamaya devam ediyor sonuçta ne olursa olsun oynuyoruz

4. adamlar rayına oturttu oyunu şimdi gelsin paralar önceden bişey yazınca adamalr tsmize geliyorlardı şimdi oyunu düzeltmeyi boşver cevap vermiyorlar

5. baba34_foo

baba34_foo User

Eskiden tse gelenler tam olarak ne işe yarıyordu? Benim hatırladığım hiçbir işe yaramıyorlardı. 3 gün tste takılıp inci ve gemi satmak dışında oyun için ne yaptılar tam olarak. Kaç tane admin kovuldu kaptan06 ve bigpatron dışında kim evler arabalar almadı? Bunları sormak lazım trde ki doldurma gemiler almanyadan gelmedi sonuçta.

TAŞIYICI™ bunu beğendi.
  6. mr.gold**

mr.gold** User

Tespitler guzel ama oyunu kapama vakti geldi beyler.. masraflar buyuk haha

Yazdim lost connection yazisi geldi :D

Millet toplari fulledi, top yerlerini fulledi daha ne olsun.. Adamda rank yok tp yok adam benden cok vuruyor oldu... Biz paramizla rezil olalim,suc bizde..

7. reset geliyor oyun düzelir diye beklerken oyuna giremiyoruz ne süpriz :)

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyla ilgili tek bildiğim şey, programcıya bizzat kendim ilettim :)

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Biz gelmiyoruz maalesef. Gelmeyeceğiz :) Ha şimdi para falan konularına cevap vermiyordum ama yeter yani. Bigpatron da dahil ben ve hiç bir admin para kazanmıyor. Ne parası? Ben sabahtan beri kimle konuşuyorum Türkiye sunucusunun düzeltilmesi için biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz. E tabii haliyle yorum yapmak çok kolay.

İyi oyunlar, iyi forumlar.
    Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.