Destek Oyunun Donması Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ĸαrвeyαzölüм52[*] tarafından 17 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GEmiler kalabalık savaşlarda 1 dakika sonra sıkıyor haberiniz varmı?

2. Selam,

Hangi sunucuda oynuyorsunuz? Donuyor mu yani?

Saygılarımla.

3. FARUK™

FARUK™ User

oyun leş ötesi leş gemi atış yapmıyor 30sn de bir sıkıyoruz altı üstü 100 gemi bir haritaya girdik bu oyunun halin ne böyle etkinlik itibar sezon herşeyi getirdiniz oyunun kasacağını düşünemediniz mi biz bu eziyeti çekmek zorunda mıyız ? bu nedir ya 2 gülle atıcaz diye kanser olduk reset atın bieşy yapın oyun oynayalım atış yapalım

DONUYOR DENMEZ adım atamıyoruz atış yapamıyoruz girin bi bakın tr serverına donmak kelimesinin tanımını yakından tecrübe edin bi giriş yapın 28-1 haritasına bekliyoruz buyrunnnn

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Kasım 2019
  4. Selam,

Hangi sunucuda oynuyorsunuz?

Saygılarımla.

5. FARUK™

FARUK™ User

tr mega serverı 28-1de 100 gemi savaş yapıyoruz adım atılmıyor atış yapılmıyor 30sn donuyor gemi

6. Selam,

Test edelim, tabiki.

Saygılarımla.

7. Selam,

Test Ediyorum.

Saygılarımla.

8. BU SAVAŞ OYUNU DEĞİL Mİ NEDEN SAVAŞMAYA ÇALIŞTIKÇA OYUNDAN SOĞUTULUYOR 2 GEMİ YANYANA GELİNCE KASIYOR ATEŞ BİLE EDİLMİYOR ARTIK HADİ ÖNCEDEN 2 3 KEZ TIKLAYIP GİDİYORDU ŞİMDİ SAVAŞILMIYOR BU NE BİÇİM OYUN OLDU ARTIK PARAYLA REZİLLİK YAŞIYORSUN BEN BÖYLE SAÇMALIK GÖRMEDİM BAŞKA OYUNLARDA TAM DESTEK OLUR BURDA OYUNU BIRAKTIRMAYA ÇALIŞILIYOR BİŞEYLER YAPIN ARTIK

9. Selam,

Öncelikle yazınızı düzenle kısmından düzenleyiniz. Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır. Sayın @Star test ediyor şuanda. Ayrıca konunuzu uygun bölüme taşıyıp benzer açılan konu ile birleştirdim.

Saygılarımla.

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam

Haritaya girdim ve 5-10 dakika kadar durdum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Bilgisayarınızdan ya da internet bağlantınızdan kaynaklı olabilir. Bazen donmalar ve kasmalar normal oluyor onu zaten merkez ekipte biliyor ona yapacak bir şeyimiz yok. Fakat normal bir şekilde oynanabiliyor ben gayet rahat oynadım. Fakat ben yine de raporlarıma yazdım bile. Umarız sorun çözülür.

Saygılar.

Screenshot_1.png

11. oyun donmuyor ateş etmiyor anlatamıyor muyuz sayın STAR durmayla oyundaki sıkıntı anlaşılmaz zaten

12. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Evet gecikmenin farkına vardım. Raporlarıma çoktan ekledim bile. Umarım sorununuz çözülür.

13. Neden gerildiniz ? sayın @Star konuyu rapor ettiğini sizlere iletti. Elinden başka ne gelir? hep birlikte göreceğiz. Ayrıca ben konuları paylaştığımız platforumda sayın takım liderim ile de konuyu paylaştım. @Bigpatron

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.