Oyunun Daha Çok Oyuncuya Hitap Edebilmesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve juanitoeldo tarafından 9 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba 13 yıllık Seafight oyuncuyum ve oyunun daha iyi yerlere gelebilmesi ve bırakan oyuncuların tekrardan başlama isteğini yerine getirmek için bazı önerilerim var ;

Bildiğiniz üzere oyunda 5 adet baskın haritası mevcut
    ışık tılsımı , behomut ,aslan yürekli , fenhaung ve portal
    ışık tılsımı ve behomunt haritası yeni haritalar çıkması üzerine değerini kaybetmiştir ve düşük seviyelerdeki oyuncular yeterli inci taç ve yulong kasamadıkları ve seviyelerini yükseltmekte zorlandıkları için çoğu oyunu bırakıyor veya daha az oyuna giriyor
    15 seviye bir oyuncunun 1.seviye paralı asker alması etkinlikler dışında oldukça zor ve uğraştırıcı
    yulonglar için en az 30 seviye gerekli taçları kasmak içinde 21
    konuyu çok uzatmak istemiyorum kısaca önerim şu

Düşük seviyede olan oyuncuları ve oyunu bırakmış kullanıcıları geri kazanmak için
    ışık tılsımı ve behomunttaki npc ve amirallerin inci ödülleri dışında güncellenerek azami şekilde taç ve yulong vermesi ihtimalinde oyuna başlayacak bir çok kişi tanıyorum bu şekilde olursa oyuncular daha hızlı gelişecek ve üst leveldeki oyuncular ile aradaki farkı çok aza indirebilecek

örnek vermek gerekirse
    1 sunburst 250 inci veriyor [ 250 inci + 10 yulong + 50 taç ]
    1 leviathan 800 inci veriyor [800inci +15 yulong + 75 taç]

her npcden vermesine de gerek yok 3 sıstemde 1 verse yeterli olacaktır diye düşünüyorum

yeni gelen genişletmeler de dahil bir çok ekipman ve genişletmeler taç ve inci istiyor 45 seviye olabilmek en az 8-9 ay sürüyor ve bu çok can sıkıcı olabilir yeni başlayan oyuncular içinde

saygılarımla Mavna...

2. 100 inci =10 taç =1 yulong şeklinde düşünürsek gemileri çöpe atıp sıfırdan gemi kasmaya başlamalıyız sanırım :D

juanitoeldo bunu beğendi.
  3. örnek verdim :))) 15 level geminin günde 3-5 k yulong veya 10 k taç kasabilmesi iyi olur gelişmesi açısından

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.