Oyunun Baştan Başlatılması

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Yunus.nl tarafından 1 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yunus.nl

Yunus.nl User

hayırlı aksamlar :
    oncelıkle yaptıgınız ıs ıcın sızlerı tebrık etmek ıstıyorum harıka bı etkınlık goremedım NPC benı batırabılıyor (sanırım cın den ates edıyor )
    aksam ısten geldım oyuna bı gırdım hemen sevdıgım bı rakıp tarafından batırıldım aman dedım hemen bı paket alayım dedım bayıldım 49 euro neymıs efendım fenerım bılmem ne cakır gozlu bı nesne olsun dıye daha gımıye gıremeden pufff oyun gıttı
    sımdı lost conectıyon dıyor anlamadım dedım sayfayı yenıledım bı ne goreyım oyunun yenı versıyonu cıktı dedı eskısı cok harıka calıstı ıcın yenısı gerek
    sızlerım kızmasanız sayıgı deger admınlerımız bu oyuna bukadar reset gereksız zamansız ayarlamalar bılıncsız yazılımlar ne gerek var bızler oyuncular kımısı sırf az bı vaktı stresını harcasın dıye sayfayı acar onu bıle engellerı asmadan olmaz reset var dıye

nekadar daha devam eder bızlerı de uzmeden soylersenız mınet duyarız sayıgılar sevgıler

2. oyuna neden girilemiyor ?

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yama çalışması sebebiyle oyuna girilemiyordu.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.