Oyundaki Tüm Toplar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ShevaB tarafından 9 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ShevaB

ShevaB User

merhabalar,

uzun zaman sonra oyuna girdim, bilmediğim yeni toplar var. bu topların bütün özelliklerini nasıl elde edebileceğimizi anlatan bir konu var mı ? tüm toplar için soruyorum

2. ShevaB

ShevaB User

ayrıca dünyayaran topu tarifini nerden alabilirim markette yok orda sadece vudu var .

3. Dünyayaran topuna sahip olabilmek için sezon ödüllerini tamamlayıp yukarıdan çaba anahtarları ile bitirilen sayfanın tüm ödüllerini ve Dünyayaran topu tariflerini alabilirsiniz. Onun dışında şuan alabileceğiniz başka bir yer yok maalesef öyle biliyorum.

4. ShevaB

ShevaB User

diğer toplar kımayet balyozu tahrip edici alev fırtınası felan bunlar sadece para ile mi satılıyor oluşturmak dısında almanın bi yolu var mı karaborsa da cıkıyor mu hiç cok fazla incim var ama hiç bi işe yaramıyor

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Topların özellikleri içi BURAYA tıklayınız.
    Dünya yaran topunu elde etmek için ya ödeme kısmında satılan paketlerden almalısınız ya da sezon görevlerini yapmalısınız.
    Sezon sistemi ile ilgili detaylı bilgi için BURAYA tıklayınız.
    Diğer topları (Alev Fırtınası, Balyoz vb.) ise oluşturmak dışında, bazen etkinlik sıralamaları ödüllerinden, etkinliklerde eğer çıkarsa karaborsadan, ya da sandık, enkazlardan elde edebilirsiniz. (Sandık ve Enkazlardan sadece alev topu veriliyor)
    Ayrıca 1-20.seviyeler arasındaki görevleri tamamlayarak, belirli bir miktarda vudu topları elde edebilirsiniz. Oyunda bulunan Uçurum topunu ise Uçurum haritası oynayarak elde edebilirsiniz. Uçurum hakkında bilgi için BURAYI tıklayınız.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 9 Şubat 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.