Oyundaki Sorunların Tamamı Tek Başlık.

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve 「ÃککÃککíЙ」ĎяЌ tarafından 27 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BIGPOINT Sorunları Çözmeye Uğraşıyor mu ?

1. Kesinlikle, Hayır Çözmeye Çalışmıyor Bile

2. Evet, Çözmek için uğraşıyorlar.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyundaki Sorunlar Aklıma Gelenler Aşağıdadır,

1. Kasma, Aşırı derecede takılıyor ve kasıyor, güçlendir kapalı olmadan oynanmıyor ne yazıkki, 15.000 tl lik bilgisayar var ama yazık ki oyun sorunlu.lagdan geçilmiyor.
    2. Mojo atılmıyor 5-10 mojodan sonra " gücün yetmez tarzında saçma sapan hata veriyor oyun f5 atana kadar çözülmüyor.
    3. beklediğimiz an Vudu Puanı anlık olarak dolmuyor takıla takıla doluyor ve geç başlıyor dolmaya
    4. (-) ye düşme olayı çok saçma (- ye hiç düşmüyorum desem yeridir) , botçulara önlem alamayan seafight hakkıyla emekleriyle kasan insanlarında oyundan nefret etmesıne sebep oldu, ben kardeşim babamla giriyorum oyuna, ama malesef sürekli olarak çevrim dışı kalmak mecburıyetınde hissediyoruz çünkü -80 lara geldinmi boşa oyuna girmiş gibi oluyorsunuz ister istemez acil buna çözüm üretilmeli.
    5. seafight korsanlık oyunu olarak ismi vardı eskiden , şimdi " GÖREV ADAMI OLMA YOLUNDA " diye isim değiştirecek az kaldı. sıkıldık bune arkadaş görev görev görev.. oyuna gırıyoruz 5 saat görevleri bitirme derdine düşüyoruz. biz görevmi yapacağız, haritamı vuracağız, etkinlik peşindemi koşacağız, yoksa sezon görevlerimi yapacağız sıktı artık, hergeçen gün oyuncular gidiyor farkında değil misin seafight. artık o eski zamana geri dön, sade oyun az kafa karışıklığı bu oyuna oyuncu çeken değerlerdi ama artık o değerler bitti.
    6. lamba olayı bence gereksiz. kaldırılması lazım diye düşünüyorum arkadaşların fikirlerine de danışmak lazım,
    7. sepet menüsü mercimek çorbası gibi herşey karışık düzen yok sadelik yok, acilen sadeleştirilmesi lazım.
    8. haritaların anlamsız şekilde sıralanması. 1.haritadan 100.harıtaya geçiyoruz, 100.haritadan 40 a geçiyoruz bu kadar anlamsızlaştıran arkadaş kör oldu sanırım :)
    9. gemi giriş nikini değişmemesi büyük sorun
    10. forum nikinin değişmemesi büyük sorun
    11. gemi nick değişme sürenin 30 gün olması çok çok uzun, istediğim nickle oynamak en doğal hakkım.
    12. son olarak gemi ele geçirme süresi haddinden fazla. taç görevi yapıyoruz misal süprizi ele geçirip batırıyorum, başka süpriz geliyor diyelim 2 saat bekleki ele geçirme lambası yansında ele geçirde görevlerini bitir ölme eşşeğim ölme yani. bununda çözülmesi şart.

Bu sorunların artık acil çözülmesi gerekiyor oyuna yeni oyuncu gelmesini geçtim sürekli oyuncular bırakıp gidiyor.

2. günceldir destek bekleniyor

3. haklısın

4. Selam,

Öncelikle konu başlığınızdan başmak istiyorum. @Bigpatron sorunları çözmek için uğraşıyor mu adı altında ki başlığınız biraz olmamış sanki. Çünkü buraya yazılan her mesaj verilen her cevap kendisne iletiliyor. Kaldıki mesela siz sorunları yazdınız buraya ben @Star'a iletiyorum. Kendiside ilgili birimimize gönderiyor ve kaldı ki @Star normalde olmaması lazım ama kendisi oyuncular ile içiçe. Sorunların tamamını o dinliyor bu forumda diyebilirim. Fakat sizde takdir edersiniz ki burada bir mekanizma mevcut. Herşey basamak basamak ilerlemekte. Varsayalım sizin mesajınızı ben @Star'a o ise @Bigpatron'a iletti. Dolayısı ile patron ise ilgili birimlere. İşte bizim bu mekanizmadaki görevimiz bu 3 basamak. Sonrası için ne yapabiliriz ki? en fazla patron yukarıya baskı yapacak. Kaldıki sizler için yukarı ile kavga ettiğine bile şahit oldum. Ama bu kadar işte. Sonuçta orada bizlerin vasıtası ile sizleri dinleyen bir adam var. Ama o adam son kararırı veren adamdır. Dolayısı ile @Bigpatron'a yüklenmek ne kadar doğru artık sizin vicdanınıza bırakıyorum.

1-) Kasma demişssiniz 15.000 lik bilgisayarım var demişssiniz. Bendede 10.000 lik makina var ama ben kasma falan görmüyorum. Fakat oynadığınız sunucu ile alakalı olabilir tabiki, bunu değerlendirmek lazım.
    2-) Mojo muhabbetinde sizi sonuna kadar destekliyorum. Çözüme kavuşacaktır.
    3-) vudu puanı da çok önemli bir konu. Bunuda ileteceğimden şüpheniz olmasın.
    4-) Azalan ödüller sistemi konusunda sizi sonsuz destekliyorum. Çok görev konusunda sizi sonsuz destekliyorum. Daha önce ilettim fakat maalesef merkez ekibimiz azalan ödüller sistemi konusunda çok kararlı.
    5-) Görev hakkındaki düşüncelerimi yukarıdaki 4. maddede belirttim zaten.
    6-) Lamba maalesef sizin görüşünüze göre kaldırılmaz. Konu ile alakalı hiç şikayet almadık.
    7-) Sepet menüsünde arama butonunu kullanmanızı tercih ederim. Sizde o kadarınıda yapın ya :)
    :cool: Harita güzel değil mi? Bence iyi. Bu konudada sizin ve benim görüşüm önemli değil. Diğer oyuncularda var.
    9-10-11 -) Gemi isimini değiştirmek büyük sorun demişssiniz de sanırım kullanılamayan harflerden bahseiyorsunuz. Ayrıca oyunda istediğiniz isim ile dolaşmanız tabiki en doğal hakkınız. Fakat size 30 gün süre vermişler. Yani hakkınızı kimse elinizden almıyor. Vallaha size yazarken yoruldum he :):):)
    12-) Gemi ele geçirme süresinide paylaşacağım.

Şaka bir yana içiniz rahat olsun. Burada yaptığınız her şikayet '' Takım Liderimiz @Bigpatron ve Board adminimiz @Star'a iletiliyor.

Saygılarımla. İyi oyunlar, iyi forumlar.

кυαѕαя.тя ve Star bunu beğendi.
  5. Modum masallahiniz var. Çok şaşırdım mesajınızı görünce. Herşeyden önce özen gösterip böyle bir cevap yazmışsınız takdire şayan. Mesajinizin ekran goruntusunu aldim acikcasi, Birisi çıkıp derse kimse bizimle ilgilenmiyor sizin bu mesajınızı göstereceğim :D

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

7. Selam,

Herkes sizin gibi seviyeli olsa, herkese aynı şekilde giderim:)

Saygılarımla.

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.