Oyundaki Sorunlar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Samet23 tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Samet23

Samet23 User

merhaba herkes oyunda yaşadığı sorunu yazarsa en azından toplu bir bilgi birikimi olur ve umarım yöneticilerde sorunları telafisi için birşeyler yaparlar.
    şahsen ben güvenli limanda her seferinde gemiyi batık halde buluyorum ve oyun %46 da kalıyor. açılmıyor.

2. 181/20544266 oyuna gırıs yapamıyorum %46 kalıyor oncekı konularda cozum yok flash player yenıden yukledım dns temızledım herseyı yaptım olmadı

3. -onur824-

-onur824- User

dün ve önceki günler bende açılıyordu. Arkadaşlarımda da açılıyordu. şu an hiç kimsede açılmıyor.

4. zafer_DRK1

zafer_DRK1 User

oyuna gırış neden problemlı sorun ne oyun oynayamıyoruz her gecen zaman bızım ıcın zarar?

5. google chrome güncelle uyarısı geldıkten sonra bu sorunu yasadım tarayıcıyı sılıp tkrar yukledım sorun gene aynı devam edıyor

6. 31 deki günlük görev yapmamama rağmen 2 gündür gözükmüyor ve level alamıyorum. ayrıca günlük taç görevleri de alınamıyormuş sanırım.

bir başka sorun ise filo başvurusu için günlük bekleme süresi olmamama rağmen herhangi bir filoya başvuramıyorum bilinmeyen bir hata oluştu uyarısı geliyor, filo kurmak istediğimde ise bir filoda olduğumu söylüyor ama değilim. hal böyle olunca ada savunmak için çekici atma butonu da daima gri kalıyor.

7. oyun kurucularından umrumda değiliz. kaç gündür oyun oynan mıyor seyir defteri 20 dakika geriden geliyor. ana ekranda icin farklı oyun ekranında farklı. oyun oynamadığı gibi giden itemlerimizin telafisi yok. Bufları kullanmadan bitecek gibi. resetlede düzelmeyen oyunda programda bir sorun olduğu aşikar. buda 1 saat de 1 günde çözülecek gibi değildir. inşallah kayıplarımız telafi bir kodla bufları verirler geri

8. kısacası oyun çöktü

9. şuan oyuna girebilen varmı ben giremedimde bazıları günlük görevi alamadığını belirtmiş biz oyuna hiç giremiyoruz 46% - logging in user... burada kalıyor

10. urungubeğ

urungubeğ User

ana sayfa problemi,yüzde 46 problemi, günlük taç görevi alamama her türlü sorun var seafight napmak istiyorsun ugraşmıyormusun bu oyun için

11. oremar39

oremar39 User

seafight bakıyor ben bunlardan nasıl para koparabilirim şimdi girişide paralı yapar bunlar

12. TrKoM

TrKoM User

bende 18:30 işten geldim 1 saattir giremiyorum supporta yazdım cevap yok uğraşmayı bıraktım 3-4 gündür aynı durum. Değişik tarayıcı dene oyunun tarayıcısını dene çerez temizle bellek temizle hiç biri fayda etmiyor.

13. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

telafi 2 tane dünya yaran topu verirler şimdi ayıp ediyosunuz :DD

14. Oyuna giriş yapamıyorsunuz .. Seafight Ekibi olarak Size telafi kodu veriyoruz.. ALSANAKOLSAATİ2020 iyi günlerde kullanın..

15. Tüm server lardamı var sıkıntı acaba yoksa sadece TR serverındamı

16. Luny|#

Luny|# User

GB7 Girilmiyor bufflar gidiyor boşa

17. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Arkadaşlar okudum sorunları hepsi biliniyor zaten. Umarız çözerler.

»EL-Capone«KGH² bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.