Oyundaki Server Karışıklığı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -Kara~İnci- tarafından 4 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, Çok çok uzun zaman önce oynamıştım bu oyunu şimdi tekrar başlamak istiyorum. Öğrendiğim bilgilere göre Serverlar birleşmiş. Merak ettiğim şey, Global Server ile Turkiye serverları adasındaki fark ne? Türkiye serverinde önceden kalan 2. Seviye elit gemim var.

Şimdi arkadaşlar Hangi server daha dolu? Hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz?
    Eğer varsa filoya almak isteyen arkadaşlar memnun olurum.

Lütfen cevap verin çok kafam karıştı. herkese iyi günler iyi oyunlar diliyorum.

2. Yöknk

Yöknk User

Reis bence tüm bunlara üç kelime yeterlidir. "Oyuna geri dönme" Ruh ve sinir sağlığın için tavsiyedir.

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  3. KingBurba

KingBurba User

Arkasına bakmadan kaçan şenerşen videosunu izlemeni tavsiye ederim

4. Doğru söylüyorsunuz beyler ama cidden özledim. Yok mu serverler hakkında bilgisi olan bir babayiğit oyunda Gercekten çok karışık serverlar

5. semert

semert User

Bende uzun bir aradan sonra tekrar başladım. 1 aydır Global 8 de oynuyorum, başlangıçta iyi hediyeler veriyor ve server yaklaşık 5 ay önce açılmış.
    Bence burada başla

6. Doğru diyorsun abi ama orda da kimse yok gibi. Girdim ne yazan var ne çizen var. Mega Serverlar var orda da sürekli batırıyorlar chatte adam akıllı cevap veren de yok. Hangi server daha iyi olduğunu acıklayacak bi kişi bile cıkmaz mı. Filoya falan da alan yok. Türkler cok yardımcı oluyor gerçekten oyunda.

7. Leonhalooo

Leonhalooo User

Hah elit 2 mi 2013 de falan mı oynuyordum.O zaman dan bu zamana oyun çok değişti. Genelde pvp yapmak için oyuna giriyor herkes oyuzden sohbet penceresine bakan fazla kişi yok.Ayrica global 8 tamamen pvp server kasilman çok zor olur. Tavsiye istersen de aç bı server de 30 dk oyna hiç batmazsan orda kal ;)

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu uygun alana tekrar açıp oradan devam edebilirsiniz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.