Oyundaki Giderilmesi Gereken Hatalar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve OTYKEN tarafından 14 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OTYKEN

OTYKEN User

Oyunda uzun süredir olan hatalar mevcut el atıpta güncellemeyle halletmemekte ısrarcısınız sanırsam
    1)Atlantiste tamir olmuyor buga giriyor öyle kalıyorsun ortada
    2)Atlantiste birisi size vurduktan sonra o kişi orda olmamasına sızıntı vermemesine rağmen ne gemi değişimi yapabiliyoruz ne güvenli geçebiliyoruz saldırı altındayken bunu yapamazsınız diyip duruyor ortada saldırı yok sızıntı yok
    3)Gemilerde bazen ateş et butonu buglanıyor gemi ne ateş ediyor ne tamir oluyor öyle ölmeyi bekliyorsunuz
    4)Görev alıyorsun Görevi aldın sanıyorsun harita atlıyosun görev 0'lanıyor ne alaka
    5)Bazı görevlerde şunu topla bunu topla diyor ama nereden çıkacağı yazmıyor vahiyle mi inicek bu bilgi bize ?
    6)Chat penceresi buglanıyor F5'ata ata F5'imin boyası attı siz düşünün artık
    7)Harita atlarken bazen haritanın ortasına sağına soluna atıyor bilmiyorum hata mı kasıtlımı ama hoş bir durum değil adam kovalıyorum harita değiştiriyorum harita ortasında doğuyorum
    8)Gemi veya pet taşı takıldığında görünmeme sorunu yine f5 ile çözün diyorsunuz nereye kadar f5 ?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Bahsettiğiniz hataların bazıları rapor edildi daha önce edilmeyenleri ileteceğim. Hata düzeltmeleri biraz zaman alabiliyor maalesef. Bu arada F5 yapmaktan bahsettiğiniz için tarayıcıdan oynuyorsunuz sanırım, istemciden oynamanızı öneririm.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.