oyundaki değişiklikler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve tanerwan tarafından 1 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tanerwan

tanerwan User

merhaba. global 7 de oynamaya başladım. gördüğüm kadarıyla npc ödülleri, pırıltı ve sandık içeriklikleri değişmiş. forumdaki bilgiler güncel değil. güncel içerikler hakkında bir konu var mı ben bulamadım

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Foruma oldukça önceden eklenen eski bazı konularda güncellik mevcut değil, zamanla düzenlemeleri yapıyoruz. Tam olarak hangi konularda yardıma ihtiyacınız var?

3. tanerwan

tanerwan User

NPC ödülleri, sandık içerikleri ve pırıltı içerikleri

4. Npc Ödülleri Güncel Onu Biliyorum da Sandık tan Bi Ton Eşya Çıkıyor Valla Hepsini Yazamazlar ki :D yıldırım topu da çıkıyor burc topu da tarifleri de yürüyen tamirci vudu rahibi ışınlanma mojo kristal Eski Sistemde Çıkanlar gülle vs. vip baya cok sey aynı sekilde pırıltılara da ışınlama gelmiş :D yani neredeyse Yıldız sekmesinde olan İtemlerin %90 ı sandıkan çıkıyor ve roket sekmesinde olan itemlerin de aynı şekilde :D

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Pırıltı içeriği gibi bir konu İngiliz forumunda da mevcut değil, sandık içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz. Yine NPC içeriklerimizi buradan bulabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.