Oyundaki Botlar Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Swarps tarafından 11 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Swarps

Swarps User

etkinlik çok güzel olmuş. bot kulllanan insanları böyle güzel sıralama ödülleriyle ödüllendirmek çok mantıklı. her etkinlik aynı şey. sıralama ödüllerini botlar alıyor. bilerekmi yapıyorsunuz ? okadar para yatıralım oyuna. adam gelsin bbot kullansın bütün ödülleri kapsın gitsin.. botlara çözüm gerekli. en azından etkinlik sırasında biraz hassas olun bu konuda.

2. tarama yapılıyormuş kapanan gemiler var mı? yok. neden kapatsınlar ki. artık iyice soğudum oyundan ne kadar oynarsak oynayalım sıralamalar botcuların. bir tane gemi bottan kapanmadı tam 1 yıldır sabırla bekliyoruz. ne program mış arkadaş kimseyi yakalayamıyor. adminler gezsin dolaşsın kimler botta hemen anlarlar ama onların görevi botcuları yakalamak değil. eee mağdur olan biz oyuncular ne olacak? bunun cevabını yetkililerden istiyoruz. program var çalışıyor dmeyin. kimsenin gemisi kapanmıyor.

3. Evet artık oyuncularda yönetimde normalleştirdi bot kullanımını zira sıralama gemileri bot gemileri zira bot kullanmazsa zati duramaz adamlar 1 ayda 2 milyar elit puan kasıyor programcılar bot taraması yapıyormuş :D Yani çok merak ediyorum söylediklerine kendileri inanıyor mu

4. adamlarda savaş rütbeleri en üst seviyelerde olmasına rağmen bot kullanıyor seafight bu duruma bu kadar duyarsız kalıyorsa eğer kendi menfaatleri doğrultusunda vardır bir bildiği demekten başka söz söylenmez birde şöyle bir durum vardır belkide oyuncu alışveriş sepetini doldurursa ses çıkarmayın adam alış veriş yapmıyorsa banlayın gitsin mantığı işliyor olabilir. artık etkinlikler bot sistemleri sıralaması yarışına döndü emek vermişsin zaman vermişsin gram değeri yok. saygılar

5. meşhur bir atasözü vardır belki bilirsiniz TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNMEZ aslında tamda bu oyun için söylenmiş bir söz bence

6. Botlar kapanmaz hersene küçük bot gemilerini kapatıp ,para harcayan, sıralamadan aşağı inmeyen ,her etkinlikte hep kazanan ,24 saat aktif olan oyuncu ya bişey olmuyo yani kapanmaz tek şart para harcıyormu harcıyorsa sıkıntı yok mantık bu kolay gelsin ..

7. Bende soğudum zaten bu bot yüzünden.İlgim %90 azaldı oyuna karşı.Gün içerisinde 1 saat belki giriyorum belki girmiyorum.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Botlara maalesef manuel müdahale edilemiyor. Bu bizlerin ya da üstlerimizin aldığı bir karar değil. Merkez ekibimiz sistem tarafından otomatik banlama yapıyor. Geçmişte çok gemi bu şekilde kapandı. Dediğimiz gibi , maalesef bizlerin elinde değil. Biz sadece rapor yolluyoruz. Gerisi merkez ekibe kalmış bir durum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.