Oyunda Kullanılmayan Nesneler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KuRtLaRpReNs!(ŦĦŦ) tarafından 14 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilmiyorum farkındamısınız ama oyunda birçok item pek fazla kullanılmıyor sebebi ise süreli olduğundan dolayı ve bu tarz itemlerin kullanılmasını oyun kurucularının oyunculara kolaylık sağlayabileceği bir durum olduğunu düşünüyorum. Bu kolaylığı şu şekilde sağlayabilirler: kış ışığı, kardan adam, nişancının gözü v.b. gibi itemlerin oyuncuların oyunda kalacağı süreler gibi kullanabilmesi öesela ben oyuna girdiğimde 30 dakika oyunda duracağım ve bu süre içinde kış ışığını 1 tene değilde 30 tane kullandığımda 30 dakikalık olması ve bunları her dakika değilde sadece oyunda durabileceğime göre kullanmam daha doğru oldu düşünüyorum. Bu şekilde oyuncular hem kullanılmayan itemleri kullanmış olur hemde bir çok oyuncuya bu itemlerin sağladığı kolaylıklardan yararlanmasını sağlamış olursunuz. Umarım düşüncelerim herhangi bir işe yaramış olur..!

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili fikir, düşünce ya da görüşlerinizi Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda belirtebilirsiniz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.