Oyunda ki mevcut hatalar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ServerBounty tarafından 29 Temmuz 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Görev Penceresinde görevi almama rağmen kısayolda görünmüyor.
    Görev alacağım esnada NPC ye tıkladığımda o görev vericiye ait olmayan görevler listeleniyor çok sinir bozucu. (Gemi hareket halindeyken yapıyor yanlışlıkla fazladan tıkladığımda görevi tamamladığım halde iptal ediyorum istemeden)
    Kaptanlar birliğinde görevden dönen kaptanı canlılığı olmasına rağmen yeniden göreve gönderemiyorum, pencere aç kapa yapıyorum yine sanki görevdeymiş gibi arka planda kalıyor.
    Kristal Derebeyini etkinlik boyunca 2 kere denk geldim ayrıca neye göre attığı belirtilmediğinden zaten çok geri bildirim alıyorsunuz ama merkez ekibi ısrarla düzeltme veya açıklama yapmıyor, zira pekte bir önemi kalmadı etkinlik bitti. Kritstal Avcı haritasında da istenilen şeyi neye göre tamamlandığını henüz oyuncular olarak anlamış değiliz. Lütfen bunları iletin, iyi forumlar

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Şikayetlerinizi ileteceğiz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.