Oyunda Değişiklik mi Yapıldı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 4 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ;

Oyunda değişiklik oldu da benim mi haberim yok anlamış değilim .
    Size sorunumu anlatırken açıklayayım ; daha geçen gün benim saldırdığım veya bana saldıranların canlarını gösteren simgeye 1 kere tıklayınca gemiyi veya canavarı seçer ve 2.yi tıklamadığım zaman gemi otomatik olarak vurduğum sistemin üzerine giderdi 2.yi seçersem de gemi hareket etmeden sıkabilirse sıkar sıkamazsa olduğu yerde kalırdı .
    Bu bana hem etkinliklerde kayıp aşk yakmama yarardı hemde savaşlarda bana saldıran gemiyi daha rahat seçmeme yarardı. Geminin hiçbir şeyini değiştirmeme rağmen artık simgenin üstüne tıklamak hiçbir işe yaramıyor . Bunu da örnek vermek gerekirse uçurum haritasında ki bombacıları patlatırken kolaylık sağlıyordu çünkü bir yere kaçamıyorlardı veya savaşlarda 50 kişi arasından bana saldıran gemiyi gözle görmek yerine direk simgeye tıklayarak savaşıyordum. Bu özellik benim tarafımdan değiştiyse nereden değiştiğini yok sizin tarafınızdan değiştirildiyse tekrar eski haline getirmenizi önemle rica ederim .

Teşekürler cevabınızı bekliyor olacağım ,
    Saygılarımla
    S.KOTİL

2. aynı sıkıntı benim dikkat ettiğim dünden beridir bende de var.

3. aynı sıkıntıyı bende yaşadım bide oyunda anlamsız kopmalar oluyo gemiye sıkma için tıkladığında sıkmıyo bi kaç saniye kopuyo sonra sıkmaya başlıyo

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu test edip ilgili kişilere ileteceğim.

5. Star

Selam,

Hangi tarayıcıyı ve de hangi flash player versiyonunu kullanıyorsunuz?

6. mozilla tarayıcısını kullanıyorum ve flash player kendisini günceliyor

7. Star

Teşekkür ederim. Konu ilgili birimlere ulaştırıldı ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.