Oyuncu Etkileşimi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Youtube=raynx61 tarafından 9 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar DC grubu kurdum ve benim gibi bir çok deniz tutkunu kaptanlara ihtiyacım var sohbet bilgi tecrübe aktarımı oyun ile ilgili güzel bir ortam oluşturmak kaynaşmak daha eğlenceli ve seviyeli bir oyun ahlakı kazandırmak gibi amaçlar hedeflemekteyim. Birçok arkadaşım , kardeşim ve abilerim var kimi oyunu çok iyi biliyor kimi az biliyor bazen tek başımıza saçma ve gereksiz kararlar verip gemilerimizin faydasına olmayacak hatalar yapabiliyoruz (maddi açıdan paket alımı vs vs ) bunları önlemek , oyunun oynanabilirliğini arttırmak vs vs gibi şeyler için etkileşim halinde olucazz aşağıya link bırakıyorum hesap oluşturup katılın ve daha zevkli bir oyun oynanışına sahip olun saygılar ...

link : https://discord.gg/QZrqZdnv

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu uygun alana açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.