Öneri Oyuncu Batıran Botlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Somberlain tarafından 10 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Somberlain

Somberlain User

Galiba böyle bir bot topluluğu var anladığım kadarıyla. Botlar sadece npc kessin. Zaten hoşlanmıyoruz durumdan, bir de haritada deli dana gibi dolaşıp oyunu iyice zehir etmeseler, nasıl olur ? Yüksek mercilere iletilir umarım. Buna da tahammül etmeyin de iyice soğumayalım bari. Zaten biz mışıl mışıl uyurken kasılıyorlar galiba. Bir de oyuna girince bizi de farmlamasınlar değil mi ? Şu geldiğimiz noktaya bak, bazı botlara ok veriyorum. Nedir bu şimdi ?

●●●Xus●●● bunu beğendi.
  2. ecel

ecel User

Bırakan bir çok insan bu yüzden bıraktı bile kaç kere yazıldı çizildi ama sonuç aynı.Hiç bir sorunu düzeltmediler.Aynı şekilde devam ediyorlar

SER[ö~S]HOOS bunu beğendi.
  3. ...City...

...City... User

Arkadaşlar boşa yazıyoruz buralarda ben video kaydı aldım supporta mesaj attım. Genel tarama yapılmaktadır cevabıyla geçiştirildim. O nedenle bot konusunda hiç bir şey yapılmıyor. Bizler emek harcayarak kasılıyoruz millet botla hem npc kasıyor bir de üstümüze salıyor. Yazık gerçekten..

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konudan rahatsızlığımızı belirttik belirtmeye de devam ediyoruz. Umarız gereken yapılır.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.