Oyuna Giriş

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve pegasus-aft tarafından 18 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba oyun haritasına giriş yaparken her seferin de karşımız bu yazı çıkıyor

""Eğer Windows üzerinde oynuyorsan ve oyunun 30 saniyenin ardından yüklenmiyorsa
    , devamlı bağlantı kesintisi yaşıyorsan birçok performans iyileştirmesi
    yapılmış yeni Seafight İstemcisini dene.""

oyuna girmesi için beklediğimiz süre gerçekten iyice insanı sinir etmeye başladı UNITY geçiş yapıldığından beridir yazmaktayım ama buna bir çözüm getirilmedi geçrekten zıvanadan çıktı artık.
    YETER ARTIK
    YETER ARTIK YETER ARTIK YETER ARTIK YETER ARTIK YETER ARTIK

kralmetin50 bunu beğendi.
  2. kardeş istemciyi dene daha akıcı oyun

3. kardeşim benim demek istediğim oyun akıcılığı değil daha çok oyuna haritasına giriş ve F5 attığımzda tekrardan oyun haritasının yüklenmesi vs... gerçekten bu oyunun bana göre en büyük sorunu bu.Eskiden flash sürümün de bu sorun yoktu ayrıca sayfa yenileme de dahil her seferin de scroll ayarı kutucuğu boş olmasına rağmen sürekli kenar çubuklarının aktifleşmesi ve bunu sürekli kapatmak için uğraşmaktan bıktım kaç sefer yazdım hala 1 yıldan fazla olmasına rağmen bu kadar basit şeylerin çözülmemesinin OYUNCULARA verilen hizmet kalitesini göstermektedir.Malesef eski hizmet artık yok.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.