Bug / Oyun hatasi Oyuna Giriş

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve çobanmusa tarafından 7 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çobanmusa

çobanmusa User

Yaklaşık 15 16 saattir Oyuna Erişimim yok Modemi değiştirdim bilgisayarı formatladım , Değişik tarayıcılardan denedim Ana gemime giriş sağlayamıyorum , yalnız yeni açtıgım gemıye erişim saglayabiliyorum , Dün Akşam programcılara iletildiğini belirtti supporta ki arkadaşlar, yalnız , cok uzun zaman oldu hala giremiyorum bu sorun bir kaç kişiden daha duydum , sorunun benden kaynaklı olmadığını düşünüyorum , araya hafta sonu giriyor erkenden çözümlenmesini bekliyoruz , İşlem hızlandırılması adına yardımcı olursanız seviniriz

Son düzenlenen: 7 Ağustos 2020
    save65 ve *KaMiKaZe* bunu beğendi.
  2. eğer sorun beyaz ekran ise gemin ban yemiş olabilir tanıdıgım kişilerin başına geldi çünkü

3. çobanmusa

çobanmusa User

Beyaz ekran degıl doğrudan hurriyet haber

4. çobanmusa

çobanmusa User

flash player desteği bitiyor onunla alakalı gemilerde sıkıntı olacak gıbı geliyor banada hayırlısı , bir ümit bekliyoruz :)

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu biliniyor ve programcılarımız konunun neden kaynaklı olduğunu bulmaya çalışıyor. Aynı sorun şuana kadar Rusya ve Polonya kayıtlı hesapların bir kaçında da mevcut. Umarız sorun kısa sürede çözülür.

save65 ve çobanmusa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.