Oyuna Giriş Yapamıyorum

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ••ĸaƒsinĸaƒ••Я₦₦¹ tarafından 8 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar yaklaşık 1 saattir istemciden LOST CONNECTION hatası almaktayım oyuna giriş yapamıyorum konuyla ilgili acil yardımcı olurmusunuz ...

2. seafight gene şaşırtmadı bu oyun ne zaman adam gibi kaliteli oyun haline gelecek

3. Oyun ekranında konfigürasyona tıkladığımız zaman oyun sayfası hata verip kapanıyor gerekli kişilere bu hatayı bildirirseniz memnun olurum

4. sekerim66

sekerim66 User

Emrin olur kardeş. Sen hep böyle hataları filan buraya yazmak yerine, direk supporta yazsan daha çabuk düzelir bu şikayetlerin. Herşeyin bi yolu var. Burda ki yetkili hangi birine koşsun. Bak adamı sinirlendiriyorsunuz, gerçekten kınamak geliyor içimden ama dua et aynı filodayız. Hareketlerine dikkat et lütfen. Uyarmam bir daha :D

5. git işine bak boşta yapma kafamızı ağrıtma geminde bir şey yok çenene vuruyor

6. sen kimsinde foo da olacaksın en son tepik yemedin mi bizden git işine gücüne bak varsa gücün gel oyundayım bekliyorum

7. sekerim66

sekerim66 User

Seafightın diyarı, en iyi savaşçıların barındığı, farmer sevmeyen Foo yu mu diyorsun? O zaman Foo benim ben

8. kardeşim açtığım konuyu başka yerlere sürme bırak gerekli kişiler gerekli cevapları versin. işine bak ya...

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorun düzeldi.

Saygılar.

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İlgileneceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.