Oyuna Giriş Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve çağrı2323 tarafından 30 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna girmıyor para veriyoruz oyuna genede keyfini süremiyoruz sürekli oyuna bir şeyler oluyor

2. ben olsam yazmazdım bunu klasik cvplar loading....

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorunu bildirdim.

Saygılar.

4. farketmez

farketmez User

oyun ne zaman açılır açıldııgnda entr atabılurmsınız

5. Star

Selam,

Sorunu bildirdik henüz bir geri dönüş olmadı.

Saygılar.

6. İyi akşamlar ,

Az önce işten yorgun yorgun eve geldim . Dedim bir oyuna bakam neler var neler yok az takılayım da günün stresini az da olsa atam. Bir de ne görim %49 da oyun takılıyor. Ne zamana kadar böyle olacak . Haftada 2-3 kere böyle olmaya başladı. Yeni paketler vs çıkarmak yerine şu altyapınızı güçlendirip, geliştirseniz. Nasıl olur ?

Her seferinde iletiyorsunuz ama onlar ne kadar dikkate alıyor ?
    Ben şahsen para yatırmıyorum oyuna. Fakat yatıran adam için daha kötü . Benim yaşadıklarımın iki katını yaşıyor. Bu etkinlik günlerinde bu kadar malzeme kaybediyoruz . Suçlusu bizmiyiz tabiki de hayır. Tek suçlusu seafight yönetimi .

Bunlar gibi nice sorunlar var. Bot desen allah belasını vermiş her haritada 10 kişi .

Sorun çok , paket çok , geliştirme yok . Sorulara cevap vermenizi istiyorum . Ve kaybımızın önlenmesi için tüm TR Serverı oyuncularına hediye kod artık ne verilirse mağduriyetinin giderilmesi lazım.

Saygılar ...

isyan53 ve ~WHİTE~EAGLE~ bunu beğendi.
  7. Star

Selam,

Sorunun neden olduğunu biz de bilmiyoruz dolayısıyla sorularınıza cevap da veremiyoruz. Yazdıklarımızı dikkate aldıklarına eminim fakat çözmesi ne kadar kolay? İşin o boyutu da var. Maalesef her şey bildiğimiz ya da düşündüğümüz kadar kolay olmuyor değil mi? Umarız yakında çözülür zira sorunu bildirdik.

Saygılar.

8. böylece kurtulmuş oluruz. :D

isyan53 bunu beğendi.
  9. isyan53

isyan53 User

Oyunda bir sürü (eskiye göre ) öğeler çıkarıp her şeyi paraya döktünüz siz para,para dedikçe bir anda yok olan oyuna,haritalarda her işi yapan botlara,çare bulmak neyinize,3 serveri tek server yaptınız oyuncu kaybını yine engel olamadınız sallayın gitsin nasılsa paralar geliyor keyfiniz gıcır (bu arada ben senelerdir para harcamıyorum) sadece para harcayanlara çok üzülüyorum

Ŧtђ.1453 bunu beğendi.
  10. CarpeDiem

CarpeDiem User

Daha oyuna giremiyoruz yeni paket duyurusu yapılıyor cidden akılla dalga geçmek gibi madem oyun kapalı paylaşma paket satışını bekle açılsın sonra yap cidden dalga geçiyorsunuz

Ŧtђ.1453 ve isyan53 bunu beğendi.
  11. Mister_No

Mister_No User

bi 10 paket alıp çıkacam oyunu açarmısınız

iM-Pa-Ra-ToR[AFT] ve isyan53 bunu beğendi.
  12. Ŧtђ.1453

Ŧtђ.1453 User

Son 1 ayda 3.kez oyunun böyle gittiğine denk geliyorum. Daha önce 2 kez TSİ ile yaklaşık 01:30 gibi oyun gitmiş ve sabah resetine kadar gelmemişdi hatırladığım kadarıyla.

Sabah resetinden önce oyun gelmeyecekse en azından bilgilendirme yapın. Oyuncular boşuna beklemesin.

Ayrıca Sayın Star admin,
    Sizin bilginizin ve yetkinizin olmadığı konular olduğunu anlıyorum ama geçiştimek için yuvarlak cevaplar verip konuyu kapatıyorsunuz. O zaman yetkili bir kişi gelip forumda bir açıklama yayınlansın. Binlerce oyuncusu olan bir oyuna erişim sağlanamıyor. Bu oyuna insanlar binlerce Lira harcıyor. En azından yetkili bir ağızdan bir açıklama duymak hakları değil mi?

farketmez ve isyan53 bunu beğendi.
  13. isyan53

isyan53 User

15 Paketten aşağı olmazmışşş :)

14. yağmacı karaborsası1 hafta açık kalacak ozamana kadar kasar karaborsadaki neneleri alırız diye düşündük ama bu 3. kez oyuna giremiyoruz, yağmacı karaborsasından yararlanmak için para yatırdık kardeşim ya yağmacı karaborsasını uzatırsınız yada karaborsadaki nesneleri oyuna giremeyen paket çekmiş kişilere verirsiniz.

15. Star

Selam,

Sorunu ilettik. Bekleyip göreceğiz.
    Paketin duyurusu günler önce yapıldı sadece bugün yayınlandı. Tesadüf :)
    Selam,

Geçiştirmek için yuvarlak cevaplar veriyorsunuz derken? Bakın şuanda Takım Liderimiz Bigpatron da olmak üzere kimsenin bilgisi yok ve sorun iletildi. Bir şey olduğu zaman, cevap geldiği zaman ve söylenmesi gereken şeyler olduğu zaman ben Bigpatrondan sonra forumun en yetkilisi olarak cevapları veriyorum. Şu anki durum bu olduğu için böyle cevap veriyoruz. Bilsek şu sebepten şöyle oldu, üzerinde çalışılıyor vb. gibi cevaplar veririz değil mi? Önceki mesajlarımda da dediğim gibi bilebileceğiniz üzere Almanya başta olmak üzere bütün Avrupa'da Christmas(Noel) kutlamaları vardı ve tatildi. Oyun bugün mesai saatleri dışında kapandığı için ve yarın da yılbaşı günü olduğu ve yine tatil olduğu için iletişim kurmakta, ulaşmakta sorun yaşıyoruz. Umarız kısa sürede çözülür ve herkes oyununu oynar :)

16. ΚÜRSAT24

ΚÜRSAT24 User

Qin Liu bigpoint genel direktörümüzden açıklama gelse çok iyi olur bigpoint nere gidiyeahh :)

17. Star

18. Daha oyuna giremiyoruz aldımız bir haftalık bafların 2 günü gitti geride vermiyosunuz nedir bu rezalet yetkililer nerde aldınız paraya bakıyorsunuz gerisi hikaye

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  19. Yusuf33

Yusuf33 User

Oyun açılmıyor açıldığında bildirim atabilirmisiniz yada bilgilendirme görevim vardı hemen yapayım

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  20. Star

Selam,

Sorun bildirildi. Umarız yakın sürede çözülür.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.