Oyuna Giriş Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TÜRKO tarafından 26 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TÜRKO

TÜRKO User

Global Amerika 3 ve diğer amerika serverlarına giriş yapılamıyor sebebi nedir ve ne zaman düzeltirsiniz ?

2. TÜRKO

TÜRKO User

Sayın forum yetkilileri bu konuda bir açıklama yapacak mısınız artık ????????????!!!!

3. NePs

NePs User

Karşınızdakiler de robot değiller gerçek hayatlarında sabah 8 akşam 5 çalışan kişiler. Saat gece yarısı 2 olmuş bu saatte bir cevap almak zor bir ihtimal. Yaklaşık 3 buçuk saattir oyun yok sana da yok bize de yok merak etme

4. NePs

NePs User

Eğer bir açıklama istiyorsan geçmişte yaşanmışlığı baz alarak reset atarlar ve düzelir

5. TÜRKO

TÜRKO User

ne alaka 8/5 kardeşim devlet memurumu bunlar o zaman oyun sabah 8 de açılsın akşam 5 te kapansın sadece 3 veya 4 tane forum yetkilisi yok sonuçta ve hepsi aynı işte veya aynı çalışma saatlerinde çalışmıyor herhalde. ben robotlar demiyorum ki adamların yaptığı iş bu. soru sormak bilgi almak için var bu forum. ben zaten orada "oyuna sadece ben giremiyorum" dememişim ki

ʍαĝ1c61 bunu beğendi.
  6. TÜRKO

TÜRKO User

sen admin misin ??? eğer adminsen forum admin kimliğinle giriş yap öyle cevap ver

ʍαĝ1c61 bunu beğendi.
  7. TATAR61

TATAR61 User

oyuna giriş yapabilen var mı

8. TÜRKO

TÜRKO User

maalesef giriş yapılamıyor

9. Saygısız üslubun yüzünden seni rapor ettim.

10. saygısız üslubun yüzünden ben de seni rapor ettim

11. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İlk ve son uyarımdır. Forumda düşüncelerinizi bu ve diğer konularda saygı sevgi ve forum kuralları çerçevesinde belirtiniz. Erişim şuan var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.