Oyuna Giriş Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ☆єТнємBєy☆66* tarafından 7 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,

Sunucu yeniden başlatılıyor. Sunucu yeniden başlatıldıktan sonra oyuna erişim sağlayabileceksiniz.

Saygılarımla.

2. 21:27 de gelen resetten sonra oyuna erişim yapılamamaktadır. Oyun %57 de kalıyor. İlgilenirseniz sevirim.

Kolay gelsin.

3. evet reset geldı oyuna gıremıyoruz yetkılıler ılgılenırmısınız

4. Sroun çözüldü. Konuyu kapatabilirsiniz. :)

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu kilitlenmiştir.

Saygılar.

6. dün güncelleme gelmiş galiba oyun açılmıyor yüzde 57 de kalıyor (20.03.2019)

7. Selam,

Hangi sunucuda oynuyorsunuz acaba?

Saygılarımla.

8. aleyküm selam,

tr 2 serverinde oynuyorum

saygılarımla.

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu bildiriyorum.

Saygılar.

10. huseyinntr

huseyinntr User

sayın moderatör arkadaşlar oyun girilmiyor yama çalışması falanmı var duyurusu falan yapılmadı veya ben görmedim.

11. Selam,

Hangi sunucuda oynuyorsunuz acaba?

Saygılarımla.

12. global avrupa 7 deyim ve oyuna giriş yaparken %57 kalıyor açılmıyor sonra hata veriyor sebebi nedir modemi resetledim internet geçmişini temizledim herşeyi yaptım yani dün girdiğim oyuna bugün giremiyorum

Son düzenlenen: 27 Mart 2019
  13. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

İlk olarak forumda büyük harf ile yazmak yasaktır.Düzenle bölümüne girerek mesajınızı düzenleyiniz.
    Bu sorunu sunucunuz da sadece siz mi yaşıyorsunuz?

Saygılarımla.

14. Hiç bir bilgim yok. Oyuna başlayalı kısa süre oldu

15. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Şuanda bir sıkıntı bulunmamaktadır.

Saygılarımla.

16. Google Chrome'dan giriyorsunuz sanırım bir çok kişide %57 takılma sorunu oluyor. Tarayıcı değişmenizi öneririm

HeavenGoodys bunu beğendi.
  17. lost connection hatası alıyorum. evet ama bir haftadır chrome dan giriyordum :/

18. lost connection hatası alıyorum. evet ama bir haftadır chrome dan giriyordum :/

19. Evet şöyle söyliyim yapmadığım hiçbirşey kalmadı. Chrome- explorer - indirirek oyunu açmak- firefox- ve hepsi %57 de kaldı neden böyle oldu İP sorunumu anlamadım hevesim kaçmadan düzeltebilsem keşke

20. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Şuanda bizler denedik giriş sağladık.Fakat siz Supporta mesaj atınız oradaki arkadaşlar bir kontrol etsin.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.