Oyuna Giriş Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ☆єТнємBєy☆66* tarafından 7 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 oyun kasıyor...
    2 oyun donuyor...
    3 oyun kendi çıkış alıyor kastığı için ...
    4. oyuna tekrar giriş çok geç oluyor...
    Acilen bi bakım çalışması gerekli bunları en erken şekilde hallederseniz çok iyi olur

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bahsettiğiniz hiçbir sorun bende olmuyor. Evet bazen oyun internet bağlantınız kesilmiş gibi durabiliyor fakat oyunda donma ya da kastığı için çıkış alması gibi bir şey söz konusu değil. Bende ve arkadaşlarımda olmamakta. Aynı zamanda oyuna giriştede sıkıntı yok.

Saygılarımla.

3. merhaba haritada bugün şimdi sürekli bağlantı sorunu yaşanıyor , bilgisayarım ve internetimde sıkıntı yok oyun ekranı 1-2 dakikada bağlantı sorunu deyip yeniden bağlanıyor dün ve önceki günler böyle birşey yoktu sorun çözülürse iyi olur

4. Star

Selam,

Konuyu üstlerime bildiriyorum.

Saygılarımla.

5. cht sorun mu var 1 haftadir bu hata veriyor Sistem: Authorization failed!

6. bağlantı sorunu devam ediyor grup haritasında ikide bir baplantı sorunu diyor yeniliyor haritayı

7. oyuna girilmiyor ilgilenin artık

8. Selen1453

Selen1453 User

yama çalışması varmış, pazara miço ekleniyormuş, duyurularda var.

9. Star

Selam,

Sunucular yeniden başlatılmakta. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Saygılarımla.

10. edremitli

edremitli User

parayla malzeme alırken sıkıntı yok tam görev yapıyoruz taç kasalım diye valencia görevine yakın hep reset atıyorsunuz birazda oyuncuları düşünün bir daha alışveriş yapmayacagım benim gibi düşünen arkadaşlarım var 4-5 yıl önceki gibi boykota doğru sürüklüyorsunuz oyuncuları teşekkürler

11. Star

Selam,

Bu sunucunun Mega Türkiye sunucusunda olduğu biliniyor. İlgili birimlere ileteceğiz.

Saygılarımla.

LeTs_qo[LaV] bunu beğendi.
  12. oyunda sıkıntımı var ne hesabıma girebiliyorum nede hesap oluşturup açabiliyoruz

13. Star

Selam,

Hayır test ettim. Böyle bir sorun yok.

Saygılar.

14. Ayar5ız

Ayar5ız User

Sayın yetkili ne zaman sistem cıkarmaya ugrassam bugun reset geldi . Can sıkıyor bu iş. Böyle iş yapılmaz. Sürekli reset atıyorsunuz sanki bilgisayarın reset tusuna basar gibi. 3 oldu bu ya lütfen işlerini düzgün yapsınlar.

15. işallah bu resetten sonra oyun diye bişi de kalmaz zaten oyunun keyfini kaçırmışsınız bizede hiç keyıf kalmamış yanı boş iş bole olmaz bişiler çabalayın.......

16. Star

Selam,

Konu ile ilgili yapacak bir şey yok maalesef. Merkez ekibimiz bir şey düzelttiğinde reset atmak durumunda.

Saygılarımla.

17. oyuna giremiyorum . ana ekran açılıyor %57 takılıyor . şuan her hangi bir resette yok . ve reset olmadığı zamanlarda da aynı problemi yaşıyorum. hızlı baglantı olan ttnet kapatıp cep telefonum internetini bagladığımda oyun açılıyor . bana yardımcı olacak birileri varmı

18. Star

Selam,

Şuan oyuna erişim sağlanabiliyor. Herhangi bir problem bulunmamakta.

Saygılarımla.

19. %57 de takılıyor lostconnect veriyor. Oyunda sorunu var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.