Oyuna Girilmiyor

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve PRESTİJ tarafından 22 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PRESTİJ

PRESTİJ User

Merhaba,

akşam 18:30 gibi oyuna girmek istedim, ancak %49 da takılıyor. Sorunu aşmak için şunları gerçekleştirdim;

1. Önbelleği temizledim
    2. Modemi yeniden başlattım
    3. Bilgisayarı yeniden başlattım
    4. İstemciyi kaldırıp yeniden kurdum
    5. kayıt defterlerini ve önbelleğe alınmış dosyaları silip istemciyi yeniden çalıştırdım
    Bu teknik aksaklıktan dolayı, oyuna erişmekte problem yaşadığım süre içerisinde süresi azalan güçlendirmelerimin oyun hesabıma eklenmesini rica ediyorum. daha dün yağmacı marketini aktifleştirmek için, keskin kılıçlar üyeliği ile beraber etkinlik paketi satın alarak nimet ve jolly jogger gibi dolaylı olarak parayla satın alınabilecek bufflar aldım.

ṩüᾗʛü58☾☆™ bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maalesef güçlendirmelerin eklenmesi gibi bir durum söz konusu değil. Hangi sunucuda oynuyorsunuz?

3. PRESTİJ

PRESTİJ User

Tr1 sunucusunda oynuyorum support'a da yazdım ancak geri dönmediler henüz. biz bu güçlendirmelere para ödeyerek sahip olabiliyoruz ve oynamak istediğimiz zaman ise oyuna giremiyoruz, oyunda olmadığımız sürede ise güçlendirmelerin geri sayımı devam ediyor. Bigpoint tüm oyuncularını mağdur ediyor bu şekilde, güçlendirmelerin telafileri yapılmalı bence.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu konuyla ilgili öneriler vardı ve üzerinde düşünülüyordu. Mesela oyunda olmadığınız süre boyunca güçlendirmelerin süresinin azalmaması gibi. Konuyu ilgili kişilere tekrardan hatırlatacağım. Ama dediğim gibi bizler tarafından güçlendiricilerinizin tekrardan verilmesi gibi bir durum söz konusu değildir zira bu hiç bir ülkenin destek ekibinin sağladığı bir hizmet değil. Sunucuya gelecek olursak, şuanda giriş sağlayabiliyorum. Evet bazen saatlerce bazı oyuncuların giremediği oluyor maalesef fakat denemeye devam etmekten başka bir çözüm yok :(

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 22 Şubat 2021
    ṩüᾗʛü58☾☆™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.