Oyuna Giremiyorum

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve hsn123456789 tarafından 10 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna 2 gündür giremiyorum bekliyor bekliyor sonra hata mesajı veriyor nasıl çözülecek bu

2. Selamlar Kardeşim; tam olarak nasıl bir hata mesajı veriyor. İstemci/ tarayıcı her ikisinde de aynı mı.

son günlerde aralıklı olarak genel bağlantı sorunu yaşandı her denediğinizde bu sorunlara denk gelmişte olabilirsiniz şuan bir sorun yok.

İnternet bağlantı hızı zayıf olduğunda oyun açılmayabilir. hız testi yapmayı deneyebilirsin. Bilgisayarın internete kablosuz bağlanıyorsa kablolu bağlamanı tavsiye ederim

3. kardeşim ben bu oyunu yaklaşık olarak 2009-2010 yılları arasında oynardım. o zamandan beride hiç oynamamıştım yakın bi zamanda tekrar bakayım dedim choremeden girdim bişey indir dedi indirdim yükledim 3-4 gündür çalışıyordu sorunsuz şimdi updating please wait while diyor sonrada bi hata mesajı geliyor kendi kendine kapanıyor

4. Anladım aynı sorunu bende yaşadım bilgisayardaki uygulama (seafight istemcisini ) kaldırıp yeniden kurmanızı tavsiye ederim ben bu işlemle uğraşamam diyorsan tarayıcı üzerinden de oynayabilirsin.

internet tarayıcından www.seafight.com ye girdiğinde aşağıdaki gibi 2 seçenek göreceksin. Oyna ya tıklayıp devam et tarayıcı üzeridnen oyun açılır.

tarayıcı üzerinden oynamak istemiyorum dersen dediğim gibi bilgisayarındaki seafight kurulumunu kaldırıp yeniden İST.İNDİR kısmından indirip temiz kurulum yapabilirsin.

5. kardeşim bugün 10 kez kaldırıp temiz kurulum yaptım olmuyor. tarayıcı üzerinden girmiyor illa ist indire yönlendiriyor. daha önce açılıyordu şimdi açılmıyor desteğe mail attım o benim hesaba girmiş bide foto atmış gemimi gördüm:) ama ben giremiyom pc ile ilgili herhalde ama daha düne kadar oynuyordum ne olduda bozuldu anlamadım. tarayıcıdan girmek için başka bi çözüm varmı oradan açılmıyor.

6. bozokalp

bozokalp User

tarayıcıdan girerken bir sorun yaşamıyorum. oyun açılırken sayfayı alta almayın açılana kadar ön tarafta dursun eğer webgl hatası alıyorsanız onun çözümü yok gibi bir şey

7. win8.1 ve 7 de rastladığım bir hata bu. appdata/local içindeki dosyaları da silmeniz gerekiyor uygulamayı kaldırdıktan sonra. win8.1 veya 7 kullanıyorsanız şu an için tarayıcıdan oynamak dışında bir opsiyonunuz yok gibi. tabii her gün tüm dosyaları manuel silip tekrar yüklerseniz başka. ben gidip windows 10 satın aldım öyle de çözebilirsiniz

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Desteğe yazın sorunu detaylı bir şekilde sonra ilgili kişilere iletiriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.